misiu36100 Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Pytanie jak zrobić takie oleiste zacieki. Jak zrobić takie brudzenie i czym je utrwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Było, dzieł Jak zrobić i pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu36100 Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Może i było i ja szukałem.Wyszukiwarki na forach są słabe,wystarczy ze wpisze zapytanie błot a wyszukiwarka wywala masę tematów gdzie ktoś użył słowa błoto.Czytam post a tam ktoś napisał zrobilem fajne błoto i nic więcej.I tak temat po temacie i nie ma tego o co nam chodzi lub jest ale opisane po łebkach.Sporadycznie korzystam z forum i nie mam tego tak oblatane jak stali bywalcy wiedzą gdzie co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Dział akurat duży nie jest więc można w spokoju sobie przejrzeć i na pierwszej stronie subforum znaleźć temat gdzie jest wyjaśnione, tylko trzeba trochę inwencji i wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomuel Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Przed kliknięciem Szukaj należy zaznaczyć opcję, czyli ten dział w którym spodziewamy się znaleźć to, czego szukamy. A chodzi o zawężenie wyników wyszukiwania. Inaczej forumowa wyszukiwarka wychwytuje słówka (hasła), które tylko zostały użyte gdzieś tam w jakieś dyskusji, z całego Forum, jakie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 oto rozwiąznie : film na DVD: FILM Z TECHNIKAMI DVD I SPECYFIKI: ZACIEKI BRUDU ZACIEKI Z RDZY ZACIEKI BRUDNE ZIMĄ EFEKTY KURZU BŁOTO EFEKT ZIEMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi