skikut87 Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 tylko sie nie czepiac ze nie blocone bo nie mialemczasu juz na to pomyslimy o tym w przyszlosci i musze jeszcze pocisk pomalowac ale sama armata skonczona ps posluchalem was i pobrudzilem troche gasienice w sturm tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Witaj. Ogólnie ... dobre wykonanie plus dużo treningu ... trening czyni mistrza, PAMIĘTAJ Zapewne kilku kolegów też, nie wie o so chosssiii ... tylko sie nie czepiac ze nie blocone bo nie mialemczasu juz na to pomyslimy o tym w przyszlosci i musze jeszcze pocisk pomalowac ale sama armata skonczona ps posluchalem was i pobrudzilem troche gasienice w sturm tiger ... popraw stylistykę, merytorykę swoich postów. Sagittarius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Co do pstów to dla mnie bez różnicy (pewnie dlatego że jestem największym analfabetą na forum). Armata jest super, w szczególności podoba mi się malowanie. Niech mnie ktoś oświeci. Biały pasek = 10 rozwalonych czołgów Żółty pasek = 10 ? Chodzi oczywiście o grube paski bo cienki = 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi