Pit M-ce Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 Przedstawiam model HMMWV CARGO z Operacji Iraq Freedom Jako baza posłużył model Academy, który otrzymał nowe życie. Dodatki: - plecaki, skrzynia drewniana, skrzynki na amunicje skrzynki z jedzeniem Tamyia oraz Italeri - półka nad kabiną, zwinięte plandeki, plecaki w 3 koorowym camo, pałąki pod plandeke, lusterka, odbijacze na szybie, antena, siatka maskująca, plandeka własnej roboty, zostały też zmodyfikowane drzwi Pojazd lekko zdeformowany z winy kreta. Dlatego są pewne uchybienia, których nie udało mi się wyeliminować. Na zdjęciach zauważyłem, że pólka jest nachylona - to już wyeliminowałem. Jedyne co dojdzie to pomarańczowy panel identyfikacyjny. Pojazd pójdzie na diorame więc jeszcze zostanie dobrudzony. Warsztat: viewtopic.php?t=22639&highlight=hmmwv Tak pojazd wyglądał przed renowacją: A tak prezentuje się teraz: Cytuj
kubisz Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 Wszystko ładnie, szczególnie biorąc pod uwagę obiekt wyjściowy, ale czemu galeria w projekcie "I&A"? Przecież budowałeś go w projekcie "HUMVEE" Cytuj
Pit M-ce Napisano 14 Października 2010 Autor Napisano 14 Października 2010 Oh shit. Pomylka. Mozna ją przenieść ?? Adminie dzialać !!!! I przenieśc do projektu hmmwv !! Cytuj
kubisz Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 No i teraz jest ok Pit M-ce, sprawdź proszę PW. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi