Grzes Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Po mojemu to zwłaszcza ścięcia narożników w cyfrach 09 są nie za bardzo zrobione. Powiem tak, numer myślę byłby do przyjęcia i wykorzystania taki jaki jest, ale starałem się opisać wszystkie błędy które wg mnie powinno się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 przyjrzę sie w domu dokładnie i dam znać, czy tak jest faktycznie. Pozostałe elementy malowania sa faktycznie kiszka albo wcale ich nie ma Ale jakoś się z tego wybrnie dzięki za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Jeśli chodzi o 1409 to najtrudniejsze do zrobienia są fale i gryfy, a to akurat jest na arkuszu. Więc nic tylko robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Wydaje mi się, że z tym numerem jest wszystko w porządku. Chyba, że się mylę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysł Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Szachownice też mocno podejrzane, bo za cienkie obramowanie Wydają sie być dobre dla "1919". Kamuflowane Iskry po ostatnim(?) remoncie miały takie o dziwnych proporcjach. ale nie ma nawet całego ptaszyska, są tylko oczy To chyba lepsze rozeiązanie niż M...crafta. Ta głowa orła to kompletnie od czapki, a jeszcze nałożyć ją na dziób... Bezproblemowo to nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Z Mastercraftowej zawsze możesz wyciąć tylko oczy i nie nakładać całego rysunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi