Leszek.Sz. Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Witam. Mała odskocznia od zimnowojennych odrzutowców. Kupiłem ten zestaw z kalkami Techmodu i w kilka wieczorów zmontowałem, dodane pasy z blaszki i lusterko wsteczne. Malowany Pactrami. Kalki niestety trochę się pomarszczyły w kilku miejscach. To mój pierwszy i ostatni drugowojenny myśliwiec – nie czuję tego klimatu i to widać na fotkach poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Witam. Widzę przesiadkę z "Szybkich" i innych rur na śmiglaki . Modelik bardzo ładny. Gratuluję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Bardzo fajny Spitfire, taka nówka sztuka prosto z fabryki. Nie zarzekaj się, bo Cię rozliczymy przy następnym śmiglaku Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 Dzięki, ale raczej nie bedzie juz śmiglaków. Może Mi-24 i chodzi mi po głowie B-29 kiedyś tam w przyszłosci. Aktualnie robię równolegle dwa szybkie F-13 z Revella i eR-a na bazie PFM-a ze Zviezdy do którego usilnie próbuje wpasować garb Airesa dedykowanego do MF-a+ dodatki Pavli - anteny i zasobnik rozpoznawczy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 eR-a na bazie PFM-a ze Zviezdy do którego usilnie próbuje wpasować garb Airesa dedykowanego do MF-a+ dodatki Pavli - anteny i zasobnik rozpoznawczy. a teraz po polsku powiedz co oznaczaja te pfm-y itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 eR-a na bazie PFM-a ze Zviezdy do którego usilnie próbuje wpasować garb Airesa dedykowanego do MF-a+ dodatki Pavli - anteny i zasobnik rozpoznawczy. a teraz po polsku powiedz co oznaczaja te pfm-y itd. Zapraszam do działu 1:1, temat MiG-21. Po przeczytaniu wszystko będzie jasne . To taki slang migowy, ci co siedzą w tym wiedzą o co chodzi. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 To suczka czeka na lepsze czasy ?;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 To suczka czeka na lepsze czasy ?;( Przerwy w budowie dobrze robią, bo się nie zniechęcam do niej. Przy MiGach-21 to jest relax a przy su-22 to płacz i zgrzytanie zębów Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 ...i eR-a na bazie PFM-a ze Zviezdy do którego usilnie próbuje wpasować garb Airesa dedykowanego do MF-a+ dodatki Pavli - anteny i zasobnik rozpoznawczy.Pozdr Powodzenia. Mam nadzieję, że będzie z 2el 32plrt:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 23 Października 2010 Autor Share Napisano 23 Października 2010 ...i eR-a na bazie PFM-a ze Zviezdy do którego usilnie próbuje wpasować garb Airesa dedykowanego do MF-a+ dodatki Pavli - anteny i zasobnik rozpoznawczy.Pozdr Powodzenia. Mam nadzieję, że będzie z 2el 32plrt:-) Biała 1375. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Eee no, szkoda, relacja z budowy suczki jest moim wielkim fanem! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Biała 1375. To goluśka będzie. Bez żadnych godeł. I z 1el. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi