larry Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Więc rozpoczynam mojego trzeciego szmatopłata. Royal Aircraft Factory S.E.5 Roden 1/72 i moje pierwsze blaszki boję się tych blaszek ale spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Larry do tej kratownicy ,musisz pocienić boki kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Moja ulubiona konstrukcja nie zimnowojenna, będę kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 To jeden z trudniejszych modeli Rodena (nawet bez zastosowania blaszki Parta) - będę zaglądał. PS. Mam ten model już od iluśtam lat i jak dotąd nie mam odwagi coby się za niego zabrać PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Będę kibicował. Może z tego być piękne maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 no larry to i ja pokibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry Napisano 26 Października 2010 Autor Share Napisano 26 Października 2010 pierwsze koty za płoty przerażają mnie te blaszki. Nie wiem, czy dam radę. Wiem jednak, że nie wykorzystam wszystkich. pocieniłem kadłub na razie to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangogolf Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Chryste...... to juz nie na moje oczy...... ale bedzie super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 Potrzebuję pomocy. Jakiego koloru powinien być fotel pilota? Znalazłem coś takiego, ale kształt mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Tablica przyrządów nie była srebrna -kolor drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 Tablica przyrządów nie była srebrna -kolor drzewa blaszki nie były jeszcze malowane jaki ma być fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Larry Googluj a znajdziesz http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://thevintageaviator.co.nz/files/images/se5a-engine/preview/se5_106_engine.preview.jpg&imgrefurl=http://thevintageaviator.co.nz/node/2729&usg=__cmuCkONA_RaPKXskk_BmEy9-s_k=&h=480&w=640&sz=85&hl=pl&start=17&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=dYM514qTiOpPLM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dse5a%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4SMSN_plPL365PL365%26tbs%3Disch:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 Z tego co widziałem, to chyba fotel sklejkowy z "poduchami" ze skóry. Tak mi się przynajmniej wydaje. Spróbuję dzisiaj pomalować blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry Napisano 13 Listopada 2010 Autor Share Napisano 13 Listopada 2010 prace wolno do przodu. Przyciąłem i pomalowałem blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry Napisano 15 Listopada 2010 Autor Share Napisano 15 Listopada 2010 Nie wiem, czy model daje mi więcej przyjemności, czy odbiera nerwów. Właśnie skleiłem kadłub i dolny płat. Niewiele do siebie pasowało. Będę walczył dalej. Teraz czekam na wiertła 0,3 mm i będę wiercił otwory pod naciągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Walcz dalej, toż to sama przyjemność i słodycz zrobić takie maleństwo. Pięknie CI idzie, tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi