ariel007 Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Dzisiaj w popularnym markecie budowlanym na literkę L kupiłem klej CA z pędzelkiem: klej rzadki, pędzelek do tuningu (trochę go trzeba "wyskubać"), buteleczka z zabezpieczeniem przed wylaniem (ma taki kapturek w środku) cena: 9.5 zł za 5 g kleju w stosunku do 30 zł za 4 g kleju Mr. Hobby (Mr. Just) link do strony producenta http://www.pattex.pl/content/view/283/192/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Ja używam takiego samego i sobie go chwalę Tylko zamiast wyskubywania zastosowałem inne rozwiązanie - jedna nitkę mam odgiętą dość mocno od pozostałych. Pozwala mi to na dawkowanie bardzo małych kropelek kleju na łączone miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 literkę L Chodzi o Lidl? A tak na poważnie to, czy ten pędzelek nie obrośnie tym klejem po jakimś czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Aż sam muszę sobie coś takiego zakupić, bo zawsze miałem problemy z klejami CA na igiełki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 A tak na poważnie to, czy ten pędzelek nie obrośnie tym klejem po jakimś czasie? Ja mam już drugi pojemnik i nic takiego nie miało miejsca. Zaraz po sklejeniu wkładam pędzelek do pojemnika i jest dobrze. Jedyne na co mogę narzekać to niezbyt szczelna zakrętka - wokół niej pojawia mi się biały nalot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Sławko przejdę się po sklepach, kupię i sam wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 literkę L Chodzi o Lidl? A tak na poważnie to, czy ten pędzelek nie obrośnie tym klejem po jakimś czasie? leroymerlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi