ariel007 Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Dzisiaj w popularnym markecie budowlanym na literkę L kupiłem klej CA z pędzelkiem: klej rzadki, pędzelek do tuningu (trochę go trzeba "wyskubać"), buteleczka z zabezpieczeniem przed wylaniem (ma taki kapturek w środku) cena: 9.5 zł za 5 g kleju w stosunku do 30 zł za 4 g kleju Mr. Hobby (Mr. Just) link do strony producenta http://www.pattex.pl/content/view/283/192/ Cytuj
Sławko Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 Ja używam takiego samego i sobie go chwalę Tylko zamiast wyskubywania zastosowałem inne rozwiązanie - jedna nitkę mam odgiętą dość mocno od pozostałych. Pozwala mi to na dawkowanie bardzo małych kropelek kleju na łączone miejsca. Cytuj
Constructor Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 literkę L Chodzi o Lidl? A tak na poważnie to, czy ten pędzelek nie obrośnie tym klejem po jakimś czasie? Cytuj
Kacperek315 Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Aż sam muszę sobie coś takiego zakupić, bo zawsze miałem problemy z klejami CA na igiełki itp. Cytuj
Sławko Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 A tak na poważnie to, czy ten pędzelek nie obrośnie tym klejem po jakimś czasie? Ja mam już drugi pojemnik i nic takiego nie miało miejsca. Zaraz po sklejeniu wkładam pędzelek do pojemnika i jest dobrze. Jedyne na co mogę narzekać to niezbyt szczelna zakrętka - wokół niej pojawia mi się biały nalot. Cytuj
Constructor Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Sławko przejdę się po sklepach, kupię i sam wypróbuję Cytuj
ariel007 Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 literkę L Chodzi o Lidl? A tak na poważnie to, czy ten pędzelek nie obrośnie tym klejem po jakimś czasie? leroymerlin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi