Kamil K. Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Witam, Model od kilku dobrych dni stał już gotowy, nawet w Lublinie sobie pobył dwa z nich, ale jakoś nie było wcześniej czasu na sfotografowanie go. ;) Całkiem przyjemny produkt, nie będę się rozpisywał, bo reggy w swoim temacie wyczerpał temat o Teciakach HB. Zapraszam do oglądania. I żeby nie było, że we wnętrzu ciemno, to nic nie zrobione - takie dwie fotki z budowy, poglądowe. ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Bardzo sympatyczny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 super modelik, bardzo fajny odcien zieleni dobrales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 29 Października 2010 Autor Share Napisano 29 Października 2010 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Fajny, bardzo mi się podoba, podstawka też Też leżakuje sobie u mnie w szafie takie cudo z HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Modelik ładny. No i nieczęsto spotykane oznaczenia. W związku z tym, że to "Wietnamczyk", to czy nie powinien na burcie obok piły, małej kwadratowej skrzynki z przetłoczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 Bardzo możliwe Pawle, powinien też mieć raczej koła od T-54/55, ale ja robiłem model prosto z pudełka, stąd poza paroma drucikami nie dodawałem do niego nic więcej. Dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi