skikut87 Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 niestety zawiodę was panowie oznaczę już nie ma bo mi się nie podobały(lewa strona była za nisko w porównaniu do prawej ) to je przemalowałem przy okazji poprawiłem cieniowanie i prysnąłem półmatem i wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 Witam dziś ostatecznie dałem sobie spokój z tymi gąskami które zakupiłem - są nie reformowalne... pozlepiać coś z nich tak by się trzymało dłużej niż godzinę to cud!!! Mam dość ciągłego prostowania i obdrapywania z kleju!! Tu mam pytanie a za razem prośbę do was koledzy. Nie zostało któremuś jakieś plastikowe gąski go kv?? Chętnie odkupie bo jak nie to będę zmuszony utopić kasę w fiuri :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 mam jeszcze takie pytania: 1 czy ktoś mi może powiedzieć co to jest cz jest to guma czy gąski z plastiku?? http://www.martola.com.pl/pl141/produkty3294/Tracks_for_russian_tanks_KV 2 ile dokładnie jest w tej paczce gąsek cz 100 cz 200?? http://www.jadarhobby.pl/armo-35518-kw-gasienice-ogniwkowe-135-p-851.html?manufacturers_id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 mi zostały plastiki od KV i tak myśle że chyba juz nic nie zrobie konstruktywnego z nimi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 to z miłą chęcią się z Tobą dogadam tylko powiedz z jakiej firmy je masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Share Napisano 28 Listopada 2010 Su powraca z nowymi numerami i zbiornikami plus wstępna przymiarka z gratami na nim i w sumie nie bardzo mi pasi to kolo zapasowe przynajmniej w tym miejscu. Ogólnie co o tym wszystkim myślicie koledzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Witam! Myślę że coraz bardziej mi się podoba. A koło zapasowe? Czemu nie? Dobrze wygląda, zostaw je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Mocno go pogniotłeś ale wygląda fajnie jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Share Napisano 28 Listopada 2010 dzięki koledzy jutro wybieram się do sklepu dla plastyków po świeży asortyment i zobaczymy co z tego wyjdzie a dziś chyba dodam jeszcze parę obić gąbeczka gdzie nie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 dobrze Ci idzie podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 "Suka" pierwsza klasa, tylko ten łańcuszek ... chyba bym go zdjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Share Napisano 28 Listopada 2010 który?? bo są dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Z przodu na haki daj dłuższy kawałek łańcucha z reszty zrezygnuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Taka mała uwaga kolo wygląda fajnie ale myślę że jest za ciężkie i by się szybko razem z błotnikiem urwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Share Napisano 28 Listopada 2010 Z przodu na haki daj dłuższy kawałek łańcucha z reszty zrezygnuj. Jak możesz to sprecyzuj to dokładniej bo nie bardzo widzę Twój pomysł Taka mała uwaga kolo wygląda fajnie ale myślę że jest za ciężkie i by się szybko razem z błotnikiem urwało. Nie był bym tego taki pewien skoro taka beczkę pełna utrzymywały a tak swoja droga może bym swoja sukę obdarzył taka beczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Dumo napisał: Z przodu na haki daj dłuższy kawałek łańcucha z reszty zrezygnuj. Jak możesz to sprecyzuj to dokładniej bo nie bardzo widzę Twój pomysł oooo takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 skoro taka beczkę pełna utrzymywały a tak swoja droga może bym swoja sukę obdarzył taka beczką Skąd wiesz że pełną nie mogłem się powstrzymać beczka wyglądała w sumie lepiej niż koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2010 Witam suce dostało się trochę olejami i tak to wygląda Tu z Fleszem Teraz powoli zabieram się za błotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Ajajaj zrób lepsze fotki przy jakiejś lampie, najlepiej jarzeniowa. Bo z fleszem nawet koloru nie widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2010 może coś wykombinuje na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2010 dumo lepiej nie da rady.... chyba ze zakoszę z uczelni jarzeniówkę ale przynajmniej jest odpowiedni kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 O tutaj już fajnie masz dobrze że masz aparat ja na stancji nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2010 hmm teoretycznie nie mam albo pożyczam od dziewczyny albo od współlokatorów choć ten robi kiepie fotki... a jak jestem w domu to korzystam z aparatu mamy który mimo ze turystyczny robi ładne fotki (pierwszy malowanie i pierwszy post ). Hmm i najwyraźniej muszę przywieś jakiś bristol z domu lub prześcieradło do fotek bo ta koszulka już długo nie wytrzyma :P Ale szczerze panowie czy ten model wygląda na to ze jest robiony na łóżku i w dodatku mój arsenał warsztatowy jest ubogi ( skalpel nóż 3 razy pinceta trochę papieru ściernego 3 pędzelki małe nożyczki- najlepsze narzędzie do skrobania dłubania frezowania, klei do plastiku 2 razy super glu i z 10 farbek valejo a ostatnio 4 akryle i terpentyna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 U mnie podobnie próbuje te nieszczęsne 7tp i M113 klecić na stancji ale jakoś to nie idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2010 Witam suka dostała blotko nad którym jeszcze chyba popracuje olejami Jak się wam podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi