Skocz do zawartości

SU 152 Ark 1/35

skikut87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

w realu wygląda bardziej realnie ale jeszcze je dziś trochę pościeram terpentyna ... potem po maziam olejami

robiłem je z maki plus akryle a potem chlapałem cieniami tamki zestaw podajże A

Witam su dostało świeże błotko wspomagana olejami

img4812h.jpg

img48130.jpg

img4807w.jpg

img4805rn.jpg

img4804z.jpg

img4799.jpg

img4797f.jpg

jak widać do zdjęć wykorzystałem cudowne najnowsze tło ,,żelazko,,

Witam dzięki Tomek_gnr suka dostała nowe butki na zimę a zeby nie było ze się opierniczam to proszę

img4815w.jpg

img4816t.jpg

img4814w.jpg

img4814w.jpg

img4822h.jpg

img4823i.jpg

img4826e.jpg

img4828s.jpg

img4830.jpg

img4831w.jpg

img4832tq.jpg

img4833x.jpg

img4834s.jpg

Dorobiłem jak widać kilka łusek. Jeszcze muszę trochę nad nim popracować i będzie gotowy

Zastanawiam się nad mini dioramką dla niego ale zobaczymy co z tego wyjdzie

Noo, naprawde ladnie buciki usiadły. Dwie sprawy tylko: przydaloby sie je w niektorych miejscach lekko podkleic do kol bo gdzieniegdzie na dole lewituja. No i te gaski lezace na pancerzu wygladaja jakby je pomalowali minią :P

Tomku już nie wyglądają jak by je pomalował minią, niestety te gaski i rury wydechowe czekają na podróż do domu w celu dostania pigmentu rdzawego Na dole wiem ze lewitują ale ułatwiło mi to ich podmalowanie plus zobaczę jak będzie to leżało na podstawce którą jak na razie powstaje z kartonu po pizzy i pudelku termoizolacyjnym po chińczyku a dziś zamierzam do tego grona dołączyć gościa specjalnego pudełko (tacka ) po mięsie mielonym :P

Nie mówcie ze student sobie nie potrafi poradzić :P

a jeszcze przy truje przed wyjazdem do domu nudziło mi się to pobawiłem się olejami na gąskach i paroma innymi duperelami które zamierzam umieścić na suce co o takim zestawieniu myślicie??

img4836800x600.jpg

img4849600x800.jpg

img4847800x600.jpg

img4845600x800.jpg

img4842800x600.jpg

oczywiście łuski jeszcze nabiorą innego kolorku a co do podstawki to kompletnie straciłem wenę i nie wiem na czym by go ustawić jakieś koncepcje??

Dumo

Łuski jeszcze muszę dopracować ale to już nie w Krakowie bo tu nie mam sprzętu i zobaczymy co z nich wyjdzie (zawsze można je wywalić )

Elrogalo

Masz na myśli by po prostu pozbyć się wszystkich szpil czy przełożyć je na błotnik ale gdzie indziej??

Dzieki Tomku bo trochę o nie przy trułem współlokatorów i głupio by było gdyby wyszły chałowo

Tak cz siak dzięki panowie milo widzieć ze projekcik kogoś interesuje

Masz na myśli by po prostu pozbyć się wszystkich szpil czy przełożyć je na błotnik ale gdzie indziej??

Wyjąłbym tylko te sterczące z koła. Leżące na błotniku będą wyglądały lepiej, choć pewnie pospadałyby podczas jazdy. Może zatknąłbyś je w ogniwa walające się po błotniku?

Tu jest problem bo ogniwa są z plastiku a szpilki sam robiłem tez z plastiku.

Zobaczmy może je walne gdzieś na błotnik i przykryje jakąś szmata bo się do tak owej skłaniam

Tu jest problem bo ogniwa są z plastiku a szpilki sam robiłem tez z plastiku.

Hmm? Ale w czym konkretnie leży problem? Wiertełko i lecisz!

Szmatę sobie daruj. Nie wiem co sądzą inni, ale moim zdaniem nie ma co szmacić całkiem przyzwoitego modelu.