Dumo Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Czym robiłęś ? Dziwnie wygląda mało naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Wygląda fajnie, może rażą tylko te srebrne koła, ale poza tym ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2010 w realu wygląda bardziej realnie ale jeszcze je dziś trochę pościeram terpentyna ... potem po maziam olejami robiłem je z maki plus akryle a potem chlapałem cieniami tamki zestaw podajże A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2010 Witam su dostało świeże błotko wspomagana olejami jak widać do zdjęć wykorzystałem cudowne najnowsze tło ,,żelazko,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2010 Witam dzięki Tomek_gnr suka dostała nowe butki na zimę a zeby nie było ze się opierniczam to proszę Dorobiłem jak widać kilka łusek. Jeszcze muszę trochę nad nim popracować i będzie gotowy Zastanawiam się nad mini dioramką dla niego ale zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Noo, naprawde ladnie buciki usiadły. Dwie sprawy tylko: przydaloby sie je w niektorych miejscach lekko podkleic do kol bo gdzieniegdzie na dole lewituja. No i te gaski lezace na pancerzu wygladaja jakby je pomalowali minią :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2010 Tomku już nie wyglądają jak by je pomalował minią, niestety te gaski i rury wydechowe czekają na podróż do domu w celu dostania pigmentu rdzawego Na dole wiem ze lewitują ale ułatwiło mi to ich podmalowanie plus zobaczę jak będzie to leżało na podstawce którą jak na razie powstaje z kartonu po pizzy i pudelku termoizolacyjnym po chińczyku a dziś zamierzam do tego grona dołączyć gościa specjalnego pudełko (tacka ) po mięsie mielonym :P Nie mówcie ze student sobie nie potrafi poradzić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2010 a jeszcze przy truje przed wyjazdem do domu nudziło mi się to pobawiłem się olejami na gąskach i paroma innymi duperelami które zamierzam umieścić na suce co o takim zestawieniu myślicie?? oczywiście łuski jeszcze nabiorą innego kolorku a co do podstawki to kompletnie straciłem wenę i nie wiem na czym by go ustawić jakieś koncepcje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 noo, teraz gaski wygladaja juz naprawde fajnie, podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Łuski nie wyglądają zbyt dobrze, gąski fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Wyciągnąłbym też te szpile do gąsienicy sterczące z koła na błotniku. Jakoś mi one nie pasują. Reszta wygląda coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2010 Dumo Łuski jeszcze muszę dopracować ale to już nie w Krakowie bo tu nie mam sprzętu i zobaczymy co z nich wyjdzie (zawsze można je wywalić ) Elrogalo Masz na myśli by po prostu pozbyć się wszystkich szpil czy przełożyć je na błotnik ale gdzie indziej?? Dzieki Tomku bo trochę o nie przy trułem współlokatorów i głupio by było gdyby wyszły chałowo Tak cz siak dzięki panowie milo widzieć ze projekcik kogoś interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Masz na myśli by po prostu pozbyć się wszystkich szpil czy przełożyć je na błotnik ale gdzie indziej?? Wyjąłbym tylko te sterczące z koła. Leżące na błotniku będą wyglądały lepiej, choć pewnie pospadałyby podczas jazdy. Może zatknąłbyś je w ogniwa walające się po błotniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2010 Tu jest problem bo ogniwa są z plastiku a szpilki sam robiłem tez z plastiku. Zobaczmy może je walne gdzieś na błotnik i przykryje jakąś szmata bo się do tak owej skłaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 17 Grudnia 2010 Share Napisano 17 Grudnia 2010 Tu jest problem bo ogniwa są z plastiku a szpilki sam robiłem tez z plastiku. Hmm? Ale w czym konkretnie leży problem? Wiertełko i lecisz! Szmatę sobie daruj. Nie wiem co sądzą inni, ale moim zdaniem nie ma co szmacić całkiem przyzwoitego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi