ups Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Po długich bojach zmęczyłem swój czwarty model. Troszkę nowego się przy nim nauczyłem. Np że lepiej nie malować modelu po przyklejeniu układu jezdnego:P i ,że friule to super sprawa. Nie jest to może jakieś mistrzostwo świata ale generalnie jestem zadowolony, oczywiście zawsze mogło być lepiej ale co tam. Jak wyszło oceńcie sami. Duuużo fotek zamieszczam niżej. Trochę tego jest . Miłego oglądania i zapraszam do komentowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Witam! Ładny model, podoba mi się. Dużo tego błota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 ładnie wykonany, ale mam jedną uwagę i to dotyczącą wszystkich wykonań tego pojazdu. Jeszcze nikt nie zrobił śladów butów strzelca, wydeptanej drogi jaką pokonuje od włazu do karabinu. Czy nawet błota, jesli strzelcem był ktoś z piechoty otaczającej pojazd. Ale to taka ogólna uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 30 Października 2010 Autor Share Napisano 30 Października 2010 Dziękuję pięknie za uwagi. Fakt z błotem poszalałem, a co do tych odcisków przy km-ie na pewno je dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Bardzo ładny model, nieźle "styrany" Podoba mi się. Jestem na Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi