p_bladek Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Witam. Model to prezent urodzinowy od Żony a w zasadzie to modele. Jest to Dragon Memorial Flight of Jolly Roger i zawiera Superhorneta w malowaniu VFA-103 i F-14B VF-103 prezentowanego obecnie. Poza kabiną która była niedolana i pofalowana jak fale dunaju całość składała sie nieźle. Obecna kabina na zdjęciach szpeci znacznie model, ale jak dorwe inna to wymienię. Co o tym myślicie pozdrawiam. Przemek. Cytuj
Giulio Niewiadomski Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 calkiem fajnie ci wyszedl Cytuj
samurai7 Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Drogi Przemku widzę,że Twoja fascynacja Dywizjonem i Kocurem jest nieskończona Cholerne malowanie Jolly Rogers ! CO go zobaczę lecę kupić model.To nic,że pudełka dublują się w szafie... Modelik ciekawy ,może jakieś zdjęcie przy modelu w 1:48? Pozdrawiam Cytuj
Piter Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Nie doczytałem z początku skali i pomyślałem w pierwszej chwili że to 72 . Maleństwo świetne - sam mam w poczekalni kicura tylko, że w 48 lecz też Jolly Rogers. Twoja praca mnie inspiruje lub też wręcz zmusza do tego by w końcu zrobić jakieś fajne latadło dla siebie z tego Dywizjonu . Moje gratulacje bo model jak to mawiają zacny - wielkie da Ciebie za to jak kultywujesz ten sprzęt oraz ten dywizjon . Pozdrawiam Piotrek Cytuj
p_bladek Napisano 3 Listopada 2010 Autor Napisano 3 Listopada 2010 Drogi Przemku widzę,że Twoja fascynacja Dywizjonem i Kocurem jest nieskończona Cholerne malowanie Jolly Rogers ! CO go zobaczę lecę kupić model.To nic,że pudełka dublują się w szafie... Modelik ciekawy ,może jakieś zdjęcie przy modelu w 1:48? Bedę budował dotąd aż będzie ideał Ja z tym malowaniem mam tak samo, wznowili Hase P19 i musiałem ją mieć Zdięcia będą jak teraz znajdę czas calkiem fajnie ci wyszedl Dzięki Nie doczytałem z początku skali i pomyślałem w pierwszej chwili że to 72 . Maleństwo świetne - sam mam w poczekalni kicura tylko, że w 48 lecz też Jolly Rogers. Twoja praca mnie inspiruje lub też wręcz zmusza do tego by w końcu zrobić jakieś fajne latadło dla siebie z tego Dywizjonu . Moje gratulacje bo model jak to mawiają zacny - wielkie da Ciebie za to jak kultywujesz ten sprzęt oraz ten dywizjon . Poprostu ma świetne malowanie. Oj Piter Piter Ty się bierz do roboty bo tą śpiewke to od roku już słyszę, buduj, buduj. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj
Piter Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Przemek - no kiedyś będzie trzeba się zabrać za niego bo to wręcz boska maszyna. Niestety ta śpiewka to konieczność ze względu na coraz to większą ilość modeli które mają priorytet, a co za tym idzie brak czasu :/. Nawet nie wiesz jak mnie korci jak widzę te Twoje czachy . Może uda się coś ruszyć jak się terminy zluzują lecz na razie będę podziwiał Twoje wynalazki . Pozdrawiam Piotrek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi