Skocz do zawartości

F-14B Memorial flight of Jolly Roger 1:144

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Model to prezent urodzinowy od Żony a w zasadzie to modele.

Jest to Dragon Memorial Flight of Jolly Roger i zawiera Superhorneta w malowaniu VFA-103 i F-14B VF-103 prezentowanego obecnie.

Poza kabiną która była niedolana i pofalowana jak fale dunaju całość składała sie nieźle. Obecna kabina na zdjęciach szpeci znacznie model, ale jak dorwe inna to wymienię.

PA310020-1.jpg

PB020027.jpg

PB020028.jpg

PB020034.jpg

PB020036.jpg

PB020037.jpg

PB020038.jpg

PB020040.jpg

PB020042.jpg

PB020044.jpg

PB020045.jpg

PB020046.jpg

PB020041.jpg

PB020043.jpg

Co o tym myślicie pozdrawiam.

Przemek.

Napisano

Drogi Przemku widzę,że Twoja fascynacja Dywizjonem i Kocurem jest nieskończona

Cholerne malowanie Jolly Rogers ! CO go zobaczę lecę kupić model.To nic,że pudełka dublują się w szafie...

Modelik ciekawy ,może jakieś zdjęcie przy modelu w 1:48?

Pozdrawiam

Napisano

Nie doczytałem z początku skali i pomyślałem w pierwszej chwili że to 72 . Maleństwo świetne - sam mam w poczekalni kicura tylko, że w 48 lecz też Jolly Rogers. Twoja praca mnie inspiruje lub też wręcz zmusza do tego by w końcu zrobić jakieś fajne latadło dla siebie z tego Dywizjonu . Moje gratulacje bo model jak to mawiają zacny - wielkie da Ciebie za to jak kultywujesz ten sprzęt oraz ten dywizjon .

Pozdrawiam

Piotrek

Napisano
Drogi Przemku widzę,że Twoja fascynacja Dywizjonem i Kocurem jest nieskończona

Cholerne malowanie Jolly Rogers ! CO go zobaczę lecę kupić model.To nic,że pudełka dublują się w szafie...

Modelik ciekawy ,może jakieś zdjęcie przy modelu w 1:48?

Bedę budował dotąd aż będzie ideał

Ja z tym malowaniem mam tak samo, wznowili Hase P19 i musiałem ją mieć

Zdięcia będą jak teraz znajdę czas

calkiem fajnie ci wyszedl

Dzięki

Nie doczytałem z początku skali i pomyślałem w pierwszej chwili że to 72 . Maleństwo świetne - sam mam w poczekalni kicura tylko, że w 48 lecz też Jolly Rogers. Twoja praca mnie inspiruje lub też wręcz zmusza do tego by w końcu zrobić jakieś fajne latadło dla siebie z tego Dywizjonu . Moje gratulacje bo model jak to mawiają zacny - wielkie da Ciebie za to jak kultywujesz ten sprzęt oraz ten dywizjon .

Poprostu ma świetne malowanie.

Oj Piter Piter Ty się bierz do roboty bo tą śpiewke to od roku już słyszę, buduj, buduj.

Pozdrawiam.

Przemek.

Napisano

Przemek - no kiedyś będzie trzeba się zabrać za niego bo to wręcz boska maszyna. Niestety ta śpiewka to konieczność ze względu na coraz to większą ilość modeli które mają priorytet, a co za tym idzie brak czasu :/. Nawet nie wiesz jak mnie korci jak widzę te Twoje czachy . Może uda się coś ruszyć jak się terminy zluzują lecz na razie będę podziwiał Twoje wynalazki .

Pozdrawiam

Piotrek