tornado Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Fajna sprawa, przydatne zdjęcia Od razu tylko uprzedzę, że do egzemplarz po 2000 roku, więc ma np. inne pióra zawieszenia, deskę rozdzielczą, no a ten egzemplarz także silnik. Uwaga więc na wzorowanie się przy budowie starych, italerowskich 378 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Olsztyńskie blachy a nigdy takiego cudeńka u nas nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Logo na naczepie wskazuje że to wózek Orlenu. Mimo to również nie widziałem jeszcze tego auta. Chowają go gdzieś w garażu czy jak?? Tornado pochwal się gdzie go dorwałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Listopada 2010 Autor Share Napisano 4 Listopada 2010 Logo na naczepie wskazuje że to wózek Orlenu. Mimo to również nie widziałem jeszcze tego auta. Chowają go gdzieś w garażu czy jak?? Tornado pochwal się gdzie go dorwałeś?? Autko należy do jakiejś prywatnej firmy (kierowca mówił mi ale zapomniało mi się ),a spotkałem go na na Master Truck'u w Opolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi