tornado Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banshee777 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Fajna sprawa, przydatne zdjęcia Od razu tylko uprzedzę, że do egzemplarz po 2000 roku, więc ma np. inne pióra zawieszenia, deskę rozdzielczą, no a ten egzemplarz także silnik. Uwaga więc na wzorowanie się przy budowie starych, italerowskich 378 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Olsztyńskie blachy a nigdy takiego cudeńka u nas nie widziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal85 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Logo na naczepie wskazuje że to wózek Orlenu. Mimo to również nie widziałem jeszcze tego auta. Chowają go gdzieś w garażu czy jak?? Tornado pochwal się gdzie go dorwałeś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 Logo na naczepie wskazuje że to wózek Orlenu. Mimo to również nie widziałem jeszcze tego auta. Chowają go gdzieś w garażu czy jak?? Tornado pochwal się gdzie go dorwałeś?? Autko należy do jakiejś prywatnej firmy (kierowca mówił mi ale zapomniało mi się ),a spotkałem go na na Master Truck'u w Opolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts