Mobil91 Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Witam kolegów. Jestem początkujący i czy ma ktoś z was szkic, schemat MERCEDESA ACTROSA 1854 6x2. Chcę takiego zrobić ale nie wiem o ile mam przedłużyć ramę na dodatkowa oś. Z góry dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Na początek to zmniejsz ten obrazek w podpisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Constructor dobrze radził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 12 Listopada 2010 Autor Share Napisano 12 Listopada 2010 spoko podpisu niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 12 Listopada 2010 Autor Share Napisano 12 Listopada 2010 Spoko podpisu niema. To jak z tym schematem ma może ktoś z kolegów coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Bryndza Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Jak masz 3 oś to sobie dodaj tam na oko co ci zrobi milimetr w tą czy w tą sam mówisz że jesteś początkujący to i tak ci się ten model pewnie nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Jak masz 3 oś to sobie dodaj tam na oko co ci zrobi milimetr w tą czy w tą sam mówisz że jesteś początkujący to i tak ci się ten model pewnie nie uda Pięknie nie ma to jak "zachęcić" młodego modelarza do pracy. WSTYD PANIE Kolego!!! Niestety ja z wymiarami nie pomogę bo to nie mój zakres zainteresowań, ale szukaj pewnie coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel.prasal Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Zajrzyj tutaj: http://www.the-blueprints.com/blueprints/trucks/mercedes-trucks/ Moze sie przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 Zajrzyj tutaj:http://www.the-blueprints.com/blueprints/trucks/mercedes-trucks/ Moze sie przyda. Pozdrawiam Dzięki kolego na pewno się coś przyda do pracy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi