wojtek Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Właśnie sklejam takie oto dwie 251 . Modele Dragona, prace już na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Oooooooooooooo ... coś na czasie ... jak dla mnie. Świetnie wyglądają oba modele, mógłbyś Wojtku zapodać jakieś zdjęcia wnętrza Będę kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 A ja mam pytanie jak ogólna ocena tych modeli, gdyż noszę się z zakupem wersji D ale w wariancie dla saperów PIONIRÓW. Moze jakaś podpowiedź? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam i również kibicuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Co prawda ciągle nie skończone, ale znajdziesz w nim odpowiedź na nurtujące Cię pytanie: Zestawienie modeli Sd.Kfz.251 na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi