sir.michal Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Model wyjściowy: A tu kilka dodatków których użyję podczas budowy. Zdjęcia z prac już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 Więc tak to było. Wczoraj usiadłem przy biurku i nie wiedziałem co mam robić na parapecie leżał karton od Sheridana, więc postanowiłem trochę posklejać. Minęły może ze dwie godziny a Sheridan miał już gotowe zawieszenie. Następny etapem prac było poskładanie kół chwila moment i gotowe. A na miłe zakończenie dnia zostawiłem sobie zamocowanie szekli, ale szekle nie trzymają się na magnes więc trzeba było złożyć mocowania do nich prawie wszystkie były już sklejone zostało mi tylko jedno(ale przy nim miałem najwięcej roboty) wycinam mocowanie z ramki a one bach na dywan (mocowania nie znalazłem) więc wyskrobałem je sobie z kawałka żywicy. I tak zakończyły się piąty rozdział instrukcji. Fotki z warsztatu: Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 dobra widzę że walą drzwiami i oknami , więc oficjalnie kibicuję powodzenia życzę itp... zasuwaj bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Tez podglądam gdyż ta konstrukcja mnie interesuje , i jak ją wykonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 Dzięki Panowie za zainteresowanie. Stan na dzisiejsze południe. Wiele nie zostało do zrobienia, ale najgorsze męki przede mną a mianowicie został mi kosz do sklejenia.Nie dość , że plastik jest kruchy to mam jeszcze coś w rodzaju siatki która jest potrzebna do wyłożenia kosza w środku,tylko jest najgorszym elementem tego modelu ponieważ ciągle się pruje.W ostateczności kosz będzie bez tej siatki. Koniec narzekania czas na fotki. A małe porównanie do Strykera , którego odkleiłem od piaskownicy. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Aaale rura kanalizacyjna Jaki to coś miało kaliber ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 1 x armata/wyrzutnia M81 kal. 152 mm 1 x czkm M73 1 x wkm M2HB kal. 12,7 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Cześć Zapowiada się ciekawy model. Jak ze sklejalnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Co do sklejalności to nie jest źle tylko ten kosz. Model sklejałem z jakieś 10 godzin plus te które muszę przeznaczyć na resztę czyli jakieś 2-3. Ogólnie model wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Trochę się ostatnio opierdzielałem z relacjami wiec teraz to nadrabiam. Zdjęcia wykonane dzięki uprzejmości Pana Wojtka z hobby.szeroka5.pl Jak by co ten tego, to model zostanie pokryty cienką warstwą farby ponieważ na zdjęcia dopatrzałem się baru niedomalowań. Następna relacja mam nadzieję nie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Ciekawie wyglada jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 No teraz to z górki. Poprawki malarskie, kalki, wash, brudzenie i do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Ja mojego dobrze wspominam. Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 Bedzie dobrze Smile Miejmy nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 22 Lutego 2011 Autor Share Napisano 22 Lutego 2011 No czas już go skończyć! Od tygodni sobie to powtarzałem, i w końcu zabrałem się za dokończenie tego modelu. Najpierw niechętnie , ale potem to jakoś poszło. Wstawiam zdjęcia jak model prezentował się wczoraj. Następna aktualizacja to już galeria. Chyba nawet jutro. ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Fajny, tylko lufa za krotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 22 Lutego 2011 Autor Share Napisano 22 Lutego 2011 Nie liczy się rozmiar tylko umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 sir.michale a detektyw McLane będzie?? ;) Fajna ta duża luda. wygląda tak, chmm poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Nie liczy się rozmiar tylko umiejętności. Mi chodzi o to, że konstruktorzy taką krótką zaprojektowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi