Greenberg Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 skleiłem byle jak , pomalowałem byle jak moja pierwsza ciężarówka nad którą pracowałem dłużej niż 3 dni... założeniem było stworzenie wysłużonego grata stojącego gdzieś w czeluściach parkingu jakiejś śląskiej huty. Auto było waszowane , to mój pierwszy wasz wyszło jak widać zachęcam do oceny. kolejne zdjęcia jutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grubyjg Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Witam. Jak dla mnie jest elegancko, ciekawie się prezentuje. Możesz wrzucić fotki lepszej jakości? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenberg Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 nie wiem czemu wyszło takie duże... przynajmniej szczegóły widać jutro wrzucę zdjęcia tyłu po waszu , silnika po waszu , siodła po malowaniu tak naprawdę nad modelem pracowałem 9 dni... Jutro także zdjęcia Volvo FH12[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Sklejales ten model 9 dni???? Jestem pod wrazeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Wszystko fajnie, blachy elegancko zjedzone, ale plastiki takie nowe. Wypadało je jakoś przerobić połamać coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts