Trojan Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Padł mi kompresor MA 1000 firmy Mar. Tzn. chwilkę popracuje a potem przestaje, przedtem dając ciśnienie porównywalne do kaszlącej mrówki z astmą. Czy to urządzenie się w ogóle naprawia, czy mam wywalić na śmietnik? Byłbym wdzięczny za ewentualne informacje o naprawie w Warszawie lub bliskich okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vic11 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Masz tu skana o naprawie tego kompresorka, może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 25 Listopada 2010 Autor Share Napisano 25 Listopada 2010 Już się zabieram za rozkręcanie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 25 Listopada 2010 Autor Share Napisano 25 Listopada 2010 Nic z tego. Nie poszło Chyba czas się rozejrzeć za nową pompką. Co gorsza ceny tych lepsiejszych mnie załamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Trojan a jak długo ci posłużył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 26 Listopada 2010 Autor Share Napisano 26 Listopada 2010 3 lata - kilka modeli + kilkadziesiąt kasków, baków motocykli i błotników, jedna lodówka i dwie nagie panienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 3 lata i dwie nagie panny To bardzo dobry kompresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawulonken Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 podeślij fotki z rozebranego kompresora oglądniemy i może do się go wskrzesić małym kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi