pilex7 Napisano 30 Listopada 2010 Share Napisano 30 Listopada 2010 Coś dla fanów Monogramu i wypukłych linii. Ja się na niego niestety naciąłem, podobnie jak na Horneta (CF-18) i Texana. We wszystkich przypadkach obowiązuje zasada: nowe jeszcze większe pudełko a w środku starocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Coś mnie tknęło żeby nie zamawiać ...a juz korciło ...dołożyłem kaski i nabyłem AFV Club'a...ufff dobrze mieć czasem przeczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Jeden Monogram jest obecnie na forum czyniony (AFV chyba nie robi wersji F?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2010 Jeden Monogram jest obecnie na forum czyniony (AFV chyba nie robi wersji F?) Dzięki, dopiero teraz zauważyłem tę relację. Tak to jest jak się nie przegląda forum systematycznie i uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Macie chłopaki racje nabyłem wersje E ...a AFV już przygotowuje wersje F ...więc kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 już przygotowuje wersje F ...więc kwestia czasu Damn It. Chodź produkty Monogramu i tak lubię, taki sentyment z młodości BTW, wspominałem to już w wątku warsztatowym, ale warto przypomnieć dla innych. Monogram jest przygotowany pod maszyny używane przez USAF, więc z radarem. USN (którego kalki są w zestawie) i USMC, radarów nie posiadały i ekrany w kokpicie były usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Frankera z AFV już można kupić http://cgi.ebay.com/AFV-Club-1-48-F-5F-US-Air-Force-48106-/130479276595?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e612bc233 I nawet z ceną nie zaszaleli, z przesyłkom do Polski wychodzi 112zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi