punio Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Witam chciał bym wam przedstawić mój najnowszy model jakim jest ten oto actros z naczepą ducatti corse. Szyby w tym modelu spieprzyłem ehh. Foty: SORRY ZA FOTY ,ALE NIE WIEDZIAŁEM ,ŻE IMAGE SHACK NIE ZMNIEJSZA FOT BO TO BYŁO MOJE PIERWSZE WSTAWIANIE PRZ IS ;) NASTĘPNYM RAZEM BĘDĘ PAMIĘTAŁ. By punio262 By punio262 at 2010-12-01 By punio262 at 2010-12-01 By punio262 at 2010-12-01 By punio262 at 2010-12-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Pierwsza i ostatnia fotka są ok - pozostałe niepotrzebnie umieszczałeś - nic na nich nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Przydaloby sie wiecej fotek w swietle dziennym i ze zblizeniem na detale, bo model wyglada niezle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2010 Może niedługo porobię foty ze statywem na białym tle. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 1 Grudnia 2010 WiTAM. Może niedługo porobię foty ze statywem na białym tle. Wystarczą ostre zdjęcia i więcej detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2010 Mam nowe foty z modelu jestem zadowolony gdyby nie te szyby ehh no i nie zbyt wyszły mi halogeny dam miniaturki bo zapomniałem pomniejszyć foty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Z tego co udałe mi się zauważyć to brak korka wlewu paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2010 No rzeczywiście zapomniałem o nim dokleję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Mercedesik ładnie ci wyszedł. A miniaturki z image też wklejam i nikt się nie doczepił więc jest ok. P.s Nie miałeś problemów ze stopniami w Actrosie?? Kabina bez problemów się podnosi i opuszcza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2010 Ze stopniami nie miałem problemów ,ale kabina za mocno odchyla się do przodu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi