bolek17 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Witam ,chciałbym zaprezentować model PANTHER D.,firmy DRAGON, model w malowaniu KURSK 1943 , proszę o komentarze wszystkie mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 swietna pantera, super kolorystyka i efekty postarzajace. wogole jakos tak dziwnie jest cala usyfiona co nadaje jej fajny charakter. dawno czegos takiego nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 No to teraz ja. Nie będę aż tak przychylny, bo: 1. Tył czołgu nie wiedzieć czemu unosi się do góry w stosunku do przedniej części, 2. Gąsienice wiszą w powietrzu, 3. Całość jest bardzo fajnie ubrudzona, ale nie wiem skąd pomysł na zielone koła w przypadku braku zielonego kamuflażu na całym pojeździe -dziwnie to wygląda (no chyba, że masz jakąś fotkę, która przedstawia taki egzemplarz -ja się nie spotkałem). Nie wiem też skąd pojedynczy zielony pasek na przedniej i górnej płycie z tyłu. Jak piszę, nie spotkałem się z czymś takim, 4. Dodatkowe ogniwa doczepione do kadłuba są nienaturalnie czyste. Mam nadzieję, że odbierzesz pozytywnie moją ocenę. Ślady użytkowania zrobione na pojeździe świadczą o tym, że nie jest to Twój pierwszy model. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Moim zdaniem rewelacja. Te rdzawe naloty na tym żółtym kamo bardzo naturalnie wyglądają. Do kolegi , który nie widzi zielonych elementów kamo----> zerknij na przednią płytę. Jedyne "ale", to rzeczywiście na zapasowych ogniwach przydałaby się jakaś rdzawa płukanka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Widzę zielony pasek na przedniej płycie i na górnej z tyłu. Napisałem to w swoim poście. Chodzi mi o nietypowość -"niespotkaność" takiego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Całkiem ładna panterka. Zastanawia mnie jedynie schemat malowania. Nie twierdzę że takie nie występowało - wręcz przeciwnie jest bardzo ciekawe. Masz może coś na potwierdzenie tego schematu, czym się wzorowałeś jeśli można prosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi