Robo Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 ...oka mi wylatały normalnie ... http://www.modelshipgallery.com/gallery/dio/hms/hood-600-jm/jm-index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 4 Grudnia 2010 przekombinowane choć pomysł ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 No i albo wielki wybuch kordytu albo zadarty do góry dziób Hooda.. ;) Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Robo bardzo podoba mi się pomysł i "efekty". Coś tylko jakoś wykonania mnie do końca nie przekonuje. No i ten sterczący dziób Hood'a - nie powinien być złamany ? ... Niemniej jednak 10/10 dla Autora za pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Właśnie takie lubię, z akcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2010 ....kazdy artysta na swoja wizje niemniej chciał bym obaczyc taka bitwe na własne oczy ,a czy autor tej scenki przesadził ? moze i tak ... jednak brovar za wykonanie mu mozna postawic PS.zobaczcie na inne jego prace ,on to lubi sa dosc ciekawe i pomysłowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Ogólnie wszystko ładnie, strasznie podoba mi się jak autor wykonał "Prince of Wales"... Do Hood'a jednego trzeba się wręcz przyczepić, mianowicie wystające z wody grubo ponad 50% kadłuba... A gdzie fizyka i odkrycie Newtona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi