Wallace Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Gratuluję udanego zakupu teraz to dopiero model zyska na wartości. Powodzenia i czekamy na aktualizację warsztatu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Rzeczywiście blachy z GMM idą błyskawicznie, jak w czwartek wieczorem zamówię - we wtorek są w skrzynce. Co prawda od soboty rano są w Polsce, ale co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Co prawda od soboty rano są w Polsce, ale co tam... Ja jak ciągnę coś z Hameryki, to w PL jest po 3-4 dniach, a potem do mnie idzie kolejne 10.... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkas Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 Witam Wszystkich po długiej nieobecność .Pozwólcie ,że odświeżę ten wątek ,gdyż .... Od poniedziałku prace pomału zostały wznowione ,na razie tylko wieczorami ale dobre i to.Na pierwszy ogień poszły osłony pomostów plot W między czasie pokład startowy dostał pierwsze blaszki O dziwo rzeczy których obawiałem się najbardziej składanie sprawiło wiele radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Września 2012 Super Moderator Share Napisano 21 Września 2012 Nooooo, w końcu coś się ruszyło Teraz to już nie będzie "srania po krzakach" - trza robić i tyle i się nie ociągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkas Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 Marcin nie ma lipy się będzie działo Żeby nie być gołosłownym dalsze zdjęcia ściany hangaru lotniczego zostały ogołocone ze zbędny elementów ,lecz niestety czeka mnie jeszcze sporo pracy z szpachlą i papierem ściernym. Hangar został pomalowany surfancer 1200 -który pokazał bezlitośnie wszelkie niedociągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Września 2012 Super Moderator Share Napisano 28 Września 2012 Postępy, postępy!!! - Dawać mnie tu POSTĘPY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkas Napisano 29 Września 2012 Autor Share Napisano 29 Września 2012 Postępy, postępy!!! - Dawać mnie tu POSTĘPY !!!! Mówisz i masz Nie jest tego może wiele , ale niestety czasu jak na lekarstwo ,ja sam też nie zamierzam się gdzieś spieszyć -wolę wolniej a regularnie coś robić . ps Marcin oczywiście nie chcę Twojej cierpliwości wystawiać na próbę dlatego postaram się raz w tygodniu coś wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Września 2012 Super Moderator Share Napisano 29 Września 2012 Nie jest tego może wiele , ale niestety czasu jak na lekarstwo ,ja sam też nie zamierzam się gdzieś spieszyć -wolę wolniej a regularnie coś robić Pewnie - nikt nikogo nie goni ps Marcin oczywiście nie chcę Twojej cierpliwości wystawiać na próbę dlatego postaram się raz w tygodniu coś wrzucać hahahahhaa - tu nie chodzi o mnie lecz o ciebie cobyś za szybko nie spoczął na laurach Powodzenia - komin wygląda przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi