Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gratuluję udanego zakupu teraz to dopiero model zyska na wartości. Powodzenia i czekamy na aktualizację warsztatu

...

Napisano

Rzeczywiście blachy z GMM idą błyskawicznie, jak w czwartek wieczorem zamówię - we wtorek są w skrzynce. Co prawda od soboty rano są w Polsce, ale co tam...

Napisano
Co prawda od soboty rano są w Polsce, ale co tam...
Ja jak ciągnę coś z Hameryki, to w PL jest po 3-4 dniach, a potem do mnie idzie kolejne 10....

...

• 1 year later...
Napisano

Witam Wszystkich po długiej nieobecność .Pozwólcie ,że odświeżę ten wątek ,gdyż ....

DSC_0458.JPG

Od poniedziałku prace pomału zostały wznowione ,na razie tylko wieczorami ale dobre i to.Na pierwszy ogień poszły osłony pomostów plot

DSC_0469.JPG

DSC_0472.JPG

DSC_0470.JPG

W między czasie pokład startowy dostał pierwsze blaszki

DSC_0459.JPG

DSC_0468.JPG

O dziwo rzeczy których obawiałem się najbardziej składanie sprawiło wiele radości

DSC_0475.JPG

DSC_0476.JPG

DSC_0478.JPG

DSC_0483.JPG

DSC_0485.JPG

DSC_0486.JPG

DSC_0488.JPG

DSC_0491.JPG

Napisano

Marcin nie ma lipy się będzie działo

Żeby nie być gołosłownym dalsze zdjęcia

ściany hangaru lotniczego zostały ogołocone ze zbędny elementów ,lecz niestety czeka mnie jeszcze sporo pracy z szpachlą i papierem ściernym. Hangar został pomalowany surfancer 1200 -który pokazał bezlitośnie wszelkie niedociągnięcia

DSC_0465.JPG

DSC_0509.JPG

DSC_0515.JPG

DSC_0517.JPG

DSC_0519.JPG

DSC_0520.JPG

DSC_0461.JPG

Napisano
Postępy, postępy!!! - Dawać mnie tu POSTĘPY !!!!

Mówisz i masz

DSC_0459.JPG

DSC_0460.JPG

DSC_0462.JPG

DSC_0463.JPG

DSC_0464.JPG

DSC_0466.JPG

DSC_0467.JPG

Nie jest tego może wiele , ale niestety czasu jak na lekarstwo ,ja sam też nie zamierzam się gdzieś spieszyć -wolę wolniej a regularnie coś robić .

ps Marcin oczywiście nie chcę Twojej cierpliwości wystawiać na próbę dlatego postaram się raz w tygodniu coś wrzucać

• Super Moderator
Napisano
Nie jest tego może wiele , ale niestety czasu jak na lekarstwo ,ja sam też nie zamierzam się gdzieś spieszyć -wolę wolniej a regularnie coś robić
Pewnie - nikt nikogo nie goni

ps Marcin oczywiście nie chcę Twojej cierpliwości wystawiać na próbę dlatego postaram się raz w tygodniu coś wrzucać
hahahahhaa - tu nie chodzi o mnie lecz o ciebie cobyś za szybko nie spoczął na laurach

Powodzenia - komin wygląda przednie