Civic_PL Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 link do relacji viewtopic.php?t=22319 z góry sorki za tło ale nie mam za specjalnie warunków i miejsca gdzie robic temu maleństwu fotek 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Czas budowy : 4 lata , 2972 godzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruderigo Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty. Ale z tych małych które tu widzę wynika, że zrobiłeś kaaawał dobrej roboty. Imponujący ten Bismarck. Gratuluję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted December 7, 2010 Super Moderator Share Posted December 7, 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty.Popieram! a tak poza tym to kawał roboty - widać trochę niedokładności ale ogólnie jest całkiem całkiem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty. Popieram! To staje się irytujące jak zamiast zdjęcia wyświetlają mi się reklamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 To kwestia wstawiającego fotki. Wybrał taką a nie inną opcję. Większość darmowych serwerów ma reklamy. Fotki są za małe jak na galerię 500px × 375px, przy dopuszczalnych an forum fotkach o szerokości 1024 px. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arazaziel Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Straaaasznie czasochłonne... I drogie. Czasem się zastanawiam, czy nie lepiej rzucić się na jakiś plastikowy 1:200, które czasem krążą po allegro (póki co, widziałem Arizonę i Yamato). Ale efekt tego czasu i pracy... Rewelacyjny. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Gratuluje ukończonego modelu - pewnie wymagał masę cierpliwości ... Nie zastanawiałeś się nad małym brudzingiem ? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkuba007 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Dlaczego sprzedajesz ten model na www.allegro.pl ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Civic_PL Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Witam spowrotem mialem remont generalny w domu dlatego nie zagladalem tu jakis czas Wallace : nie juz mam dosc tych igraszek szkuba007 : bo potrzebuje kasy :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Wallace : nie juz mam dosc tych igraszek Hehe, rozumiem Cię. Niemniej jednak zastanów się: przy takiej skali powinno to być proste. A jak dla mnie model jest lekko zbyt "kolorowy". Brudzing nadałby mu większej autentyczności ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abir24 Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Civic_Pl wyszedł super, kawał dobrej roboty Rozumiem, że trudno to maleństwo fotografować w całości Teraz już wiem jak będzie wyglądał mój póki co to brak czasu na dopieszczenie kadłuba Sam wiesz, że jest co głaskać/może teraz w pracy / Jeszcze raz BRAWO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Oj żeby mi tak ładnie modelik wyszedł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts