Civic_PL Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 link do relacji viewtopic.php?t=22319 z góry sorki za tło ale nie mam za specjalnie warunków i miejsca gdzie robic temu maleństwu fotek 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Czas budowy : 4 lata , 2972 godzin Cytuj
Ruderigo Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty. Ale z tych małych które tu widzę wynika, że zrobiłeś kaaawał dobrej roboty. Imponujący ten Bismarck. Gratuluję! Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 7 Grudnia 2010 Super Moderator Napisano 7 Grudnia 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty.Popieram! a tak poza tym to kawał roboty - widać trochę niedokładności ale ogólnie jest całkiem całkiem.. Cytuj
cloner16 Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty. Popieram! To staje się irytujące jak zamiast zdjęcia wyświetlają mi się reklamy. Cytuj
gulus Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 To kwestia wstawiającego fotki. Wybrał taką a nie inną opcję. Większość darmowych serwerów ma reklamy. Fotki są za małe jak na galerię 500px × 375px, przy dopuszczalnych an forum fotkach o szerokości 1024 px. Cytuj
Arazaziel Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 Straaaasznie czasochłonne... I drogie. Czasem się zastanawiam, czy nie lepiej rzucić się na jakiś plastikowy 1:200, które czasem krążą po allegro (póki co, widziałem Arizonę i Yamato). Ale efekt tego czasu i pracy... Rewelacyjny. Brawo. Cytuj
Wallace Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Gratuluje ukończonego modelu - pewnie wymagał masę cierpliwości ... Nie zastanawiałeś się nad małym brudzingiem ? ... Cytuj
szkuba007 Napisano 16 Stycznia 2011 Napisano 16 Stycznia 2011 Dlaczego sprzedajesz ten model na www.allegro.pl ?! Cytuj
Civic_PL Napisano 26 Marca 2011 Autor Napisano 26 Marca 2011 Witam spowrotem mialem remont generalny w domu dlatego nie zagladalem tu jakis czas Wallace : nie juz mam dosc tych igraszek szkuba007 : bo potrzebuje kasy :P Cytuj
Wallace Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Wallace : nie juz mam dosc tych igraszek Hehe, rozumiem Cię. Niemniej jednak zastanów się: przy takiej skali powinno to być proste. A jak dla mnie model jest lekko zbyt "kolorowy". Brudzing nadałby mu większej autentyczności ... Cytuj
abir24 Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Civic_Pl wyszedł super, kawał dobrej roboty Rozumiem, że trudno to maleństwo fotografować w całości Teraz już wiem jak będzie wyglądał mój póki co to brak czasu na dopieszczenie kadłuba Sam wiesz, że jest co głaskać/może teraz w pracy / Jeszcze raz BRAWO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi