Skocz do zawartości

Bismarck hachette 1:200 THE END ! - Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

link do relacji viewtopic.php?t=22319

z góry sorki za tło ale nie mam za specjalnie warunków i miejsca gdzie robic temu maleństwu fotek

1

d6d7ae5c9590521cmed.jpg

2

bb082f600e142981med.jpg

3

55b0e76f98f5d44emed.jpg

4

e6821c6b74ca78d5med.jpg

5

47b58468659a105amed.jpg

6

481de6e2287dc153med.jpg

7

ddd5c2544688d907med.jpg

8

3f55336e00a5e2f8med.jpg

9

c6497e39d9725396med.jpg

10

4a026f001178277cmed.jpg

Czas budowy : 4 lata , 2972 godzin

Napisano

Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty. Ale z tych małych które tu widzę wynika, że zrobiłeś kaaawał dobrej roboty. Imponujący ten Bismarck. Gratuluję!

• Super Moderator
Napisano
Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty.
Popieram!

a tak poza tym to kawał roboty - widać trochę niedokładności ale ogólnie jest całkiem całkiem..

Napisano
Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty.

Popieram! To staje się irytujące jak zamiast zdjęcia wyświetlają mi się reklamy.

Napisano

To kwestia wstawiającego fotki. Wybrał taką a nie inną opcję. Większość darmowych serwerów ma reklamy.

Fotki są za małe jak na galerię 500px × 375px, przy dopuszczalnych an forum fotkach o szerokości 1024 px.

• 1 month later...
Napisano

Straaaasznie czasochłonne... I drogie. Czasem się zastanawiam, czy nie lepiej rzucić się na jakiś plastikowy 1:200, które czasem krążą po allegro (póki co, widziałem Arizonę i Yamato).

Ale efekt tego czasu i pracy... Rewelacyjny.

Brawo.

Napisano

Gratuluje ukończonego modelu - pewnie wymagał masę cierpliwości

...

Nie zastanawiałeś się nad małym brudzingiem ?

...

• 2 months later...
Napisano

Witam spowrotem mialem remont generalny w domu dlatego nie zagladalem tu jakis czas

Wallace : nie juz mam dosc tych igraszek

szkuba007 : bo potrzebuje kasy :P

Napisano
Wallace : nie juz mam dosc tych igraszek
Hehe, rozumiem Cię. Niemniej jednak zastanów się: przy takiej skali powinno to być proste. A jak dla mnie model jest lekko zbyt "kolorowy". Brudzing nadałby mu większej autentyczności

...

• 2 months later...
Napisano

Civic_Pl wyszedł super, kawał dobrej roboty Rozumiem, że trudno to maleństwo fotografować w całości Teraz już wiem jak będzie wyglądał mój póki co to brak czasu na dopieszczenie kadłuba

obraz004qp.th.jpg zdjcie0102q.th.jpg

Sam wiesz, że jest co głaskać/może teraz w pracy / Jeszcze raz BRAWO

Napisano

Oj żeby mi tak ładnie modelik wyszedł