Civic_PL Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 link do relacji viewtopic.php?t=22319 z góry sorki za tło ale nie mam za specjalnie warunków i miejsca gdzie robic temu maleństwu fotek 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Czas budowy : 4 lata , 2972 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty. Ale z tych małych które tu widzę wynika, że zrobiłeś kaaawał dobrej roboty. Imponujący ten Bismarck. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 7 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 7 Grudnia 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty.Popieram! a tak poza tym to kawał roboty - widać trochę niedokładności ale ogólnie jest całkiem całkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Fotosik powinien być zakazany. Nie otwierają się foty. Popieram! To staje się irytujące jak zamiast zdjęcia wyświetlają mi się reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 To kwestia wstawiającego fotki. Wybrał taką a nie inną opcję. Większość darmowych serwerów ma reklamy. Fotki są za małe jak na galerię 500px × 375px, przy dopuszczalnych an forum fotkach o szerokości 1024 px. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arazaziel Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Straaaasznie czasochłonne... I drogie. Czasem się zastanawiam, czy nie lepiej rzucić się na jakiś plastikowy 1:200, które czasem krążą po allegro (póki co, widziałem Arizonę i Yamato). Ale efekt tego czasu i pracy... Rewelacyjny. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Gratuluje ukończonego modelu - pewnie wymagał masę cierpliwości ... Nie zastanawiałeś się nad małym brudzingiem ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkuba007 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Dlaczego sprzedajesz ten model na www.allegro.pl ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civic_PL Napisano 26 Marca 2011 Autor Share Napisano 26 Marca 2011 Witam spowrotem mialem remont generalny w domu dlatego nie zagladalem tu jakis czas Wallace : nie juz mam dosc tych igraszek szkuba007 : bo potrzebuje kasy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Wallace : nie juz mam dosc tych igraszek Hehe, rozumiem Cię. Niemniej jednak zastanów się: przy takiej skali powinno to być proste. A jak dla mnie model jest lekko zbyt "kolorowy". Brudzing nadałby mu większej autentyczności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Civic_Pl wyszedł super, kawał dobrej roboty Rozumiem, że trudno to maleństwo fotografować w całości Teraz już wiem jak będzie wyglądał mój póki co to brak czasu na dopieszczenie kadłuba Sam wiesz, że jest co głaskać/może teraz w pracy / Jeszcze raz BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Oj żeby mi tak ładnie modelik wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi