jacekp Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum bo przed chwilka się zarejestrowałem.Ale widzę że są tu same tęgie głowy z dziedziny modelarstwa, więc przechodzę do rzeczy bo mam "sto pytań do" Chciałbym wykonać model śmigłowca MI 24 w skali 1/72 w polskim malowaniu i moje pytanie brzmi który z dostępnych modeli na rynku najbardziej go odwzoruje?Drugie pyt. zakupiłem komplet blaszek PARTA do MI 24D ale podobno są one do modeli italeri/revell czy jeśli bym zakupił inny model to już się nie dopasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Bierz Zvezde. to najlepsze co możesz dostać w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Mysle ze ten in-box i zawarta tu recenzja wiele wiele wyjasnia. viewtopic.php?t=23091 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 witam raz kolejny kupiłem model wg wskazówek MI 24V/VP ZVEZDA model niemalże idealny jak na tę skalę.Teraz się zastanawiam poco w ogóle kupowałem blaszki,model zawiera tyle szczegółów że chyba nie będą potrzebne, no może za wyjątkiem kokpitu poza tym jak na to patrzę to elementy modelu są bardziej precyzyjnie wykonane niż elementy fototrawione PARTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 może właśnie dlatego są do modeli italeri/revel z tego co widzę to jest w nich więcej pracy u podstaw i jest co poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 także dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi