pan_piotrek Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Nie no wytkaj błędy chyba o to chodzi w forum Zastanawiam się skąd wziąć lufę km. Czy była może taka sama jak w T-62? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Nie jestem pewien czy nie powinno tam być jeszcze kołnierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 http://picasaweb.google.com/mroczkowski.tomek/T72#5476653595098351586 Tu widać ze nie potrzebny KM, możesz zasłonić ten otwór blachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 lub wybrać opcję z pokrowcem Jak widać jest tam jakiś kołnierz ale chyba razem z woreczkiem tak aby można go było przykręcić do 4 otworów widocznych na poprzednim zdjęciu (Irakijczyk) PS. Może zrobisz taką lampę jak na górnym foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 No niestety czołg na którym się wzoruję KM posiadał. Na szczęście bez pokrowca Fot. Witold "Wisa" Sadowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Może się te zdjęcia przydadzą. Tutaj trochę lepiej widać tę osłonę km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Przecież w tym modelu jest część imitująca ten KM ( PKT ) wystarczy nawiercić wystającą lufe i będzie. Swoja drogą te pokrowce zwane brzydko kondonami fajnie latają gdy w trakcie strzelania, zapomni się takowego zdjąć. Sam osobiście odstrzeliłem 3 Edytowane 23 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Haha Gecon no jasne że jest Ale gapa ze mnie. Co prawda wygląda tandetnie ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Widzałem gdzieś w necie że RB Models, robi lufki 7,62 mm w sumie wyciąć w wieży otwór potem zrobic osłone PKT, wstawic ta aluminiową lufke i efekt może być jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Tak myślę właśnie bo ta osłona w modelu Tamiyi wygląda paskudnie. Na zdjęciach widać że jest otwór w pancerzu wieży. Tamiyia daję płaski element z wystającą niby lufką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 też mam zamiar zbudować 72-kę jeszcze raz i własnie mysle nad ta lufką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Z tego co widzę na stronie RB, samej lufki nie dostaniesz trzeba kupić zestaw do BMP3 i tam są 3 takie lufki. O takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 No cóż , myslę że sprawa wymaga poświęcenia ( finansowego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Są same PKT od Voyagera 4szt w pudełku ale tylko dwa złote tańsze niż zestaw RB. To już wolę RB ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 masz numer tych pkt od voyagera?? Popatrzę po ile w angielskich sklepach chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Proszę: Voyager VBS0209 Modern Russian 7.62mm tank MG SMGT/PKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Na hobbyeasy te lufki kosztują około 4 funtów czyli jakieś prawie 20 zł, czyli wielkiej róznicy nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi