star200 Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 jak tak dalej pójdzie i karoseria tez będzie taka wybabrana to bardziej będzie przypominać camel trophy ale fajnie mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Podwozie będzie jeszcze poprawiane, a felgi nie są po washu są grafitowe i zdjęcie słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Maja 2007 Autor Share Napisano 1 Maja 2007 Zrobiłem wczoraj shift-light. W wnętrzu musze jeszcze zrobić pasy, rozpórke i poprawię fotele. W podwoziu zrobić teraz ogołny brud z aero i poprawić tarcze hamulcowe. Widzę, że na zdjęciach widać nierówności w rzeczywsitości tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Mam wrażenie, że dałeś drugi raz te same fotki ...Przepraszam, ale ja po prostu za bardzo nie widzę różnicy między tymi fotkami a tymi wcześniej. Wnętrze mi się podoba, ale czekam na pasy i co tam jeszcze będziesz poprawiał. Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Maja 2007 Autor Share Napisano 2 Maja 2007 Chodzi o to srebrne na desce rozdzielczej. Dzisiaj dam foty z poprawionym tym i rozporką, prawdopodbnie kaste pójdzie dziś w podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Maja 2007 Autor Share Napisano 2 Maja 2007 A więc dałem kabel w drugą strone i zrobiłem rozpórke. Buda w podkałdzie, ale trzeba popoprawiać więc fot nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Maja 2007 Autor Share Napisano 11 Maja 2007 A więc są pasy na jednym fotelu. Jeszcze ebz napisów takata. Straszna robota przedziwać to wszystko ale sie udało i zgubiłem tylko 1 el., ale był zapasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 Eno cud malina! Pasy wyglądają jak w realu. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Maja 2007 Autor Share Napisano 11 Maja 2007 Za tą kase to powiny się ejszcze same złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 jako fan hondy i szczęśliwy posiadacz CRXa sobie pocihu oglądam projekcik jedno narazie mnie gryzie w oczka .... wydech czy taki wydech był przy modelu czy go dorabiałeś ?? bo jest żle puszczony w końcowym etapie powinien iść po prawej stronie obok baku a nie pod bakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Maja 2007 Autor Share Napisano 12 Maja 2007 Wiem, że powinie iść pod bakiem ale jakbym tak rure wygiał spaliny miały by większy opór. Wydech mam być ala drift. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 wiem żę to nie forum motoryzacyjne ale czegoś nie kumam wydech ala drift w FWD ?? wydech w hondzie jest puszczony celowo obok baku i w ten a nie inny sposub wygiety i tego bym sie trzymał a jeśli chcesz robić tuning wydechu w hondzie to poszerzaj najwyżej średnice wydechu a nie prostuj rure poprowadzenie wydechu w realu tak na prosto wierz mi że wcale nie jest dobrym rozwiązaniem , spowoduje nadmierne rozprężenie i koni nie przybędzie a wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Jakub nad wydechem trzeba definitywnie popracować . Myślę że słow lekkiej krytyki zmotywują Ciebie do pracy jak i chęci do bycia lepszym niż producent modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 To nie jest seryjny wydech. Widizałeś żeby jakąs firma robiła przelot zakońcozny N1? Haremy wczoraj troche wyjaśniłem myślę, że dacie mi już spokój. Jedynie ogólnie podwozie (brud mi się nie podoba) potrafie zrobić lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi