MWALLO Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Witam! Maluje teraz takie coś... Jeszcze sporo pracy przede mną... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Ale nakombinowales na plycie silnokowej... Malowanie wyglada fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 Słabo wygląda na tym tle niebieskim... Jutro cyknę nowe foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 O coś dla mnie. Wygląda dobrze. Czekam na lepsze zdjęcia i troszke zbliżeń. Z czego jest ten łańcuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 12 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2010 Nowe foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Brakuje anteny, sprężyn przy błotnikach i kilku innych drobiazgów. Malowania za to chyba nie trzeba komentować, bo zdążyłeś nas już przyzwyczaić do swojego poziomu Ale po raz kolejny zachwycony jestem brudzeniem układu jezdnego. Michał, jestem Twoim fanem pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 mi tylko nie pasuje ten fragment gąski na wierzy a tak to no po raz kolejny światowy poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Malowanie na lakier do włosów? Jakieś bliższe szczegóły malowania, jeżeli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Niemczyzna nie moja działka, ale wykonanie mistrzowskie. Za...e wrażenie robi w widoku ogólnym, jak wyjęty ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2010 Mały "updejt" podmalowałem tu i tam... Zrobiłem kilka dodatków... Walczę dalej... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 ...jak na moje jeszcze nie doświadczone oko to twoja praca prezentuje się imponująco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2010 Witajcie! Dokoptowałem figuranta Jeśli macie jakieś sugestie, piszcie śmiało... Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi