wolfik Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 W pudełku można znaleźć 3 duże ramki z częściami, 1 malutką z grillem, kalkomanię oraz instrukcję. Dostępne są 3 malowania: 1. Wehrmaht, Rosja, grudzień 1941 2. Wehrmaht, Rosja lato 1941 grupa pancerna Guderiana 3. Wehrmaht, Włochy, lato 1944, nieznan jednostka Producent zapowiedział nową wersję modelu z figurką Rommla. Pudłko: Ramki z częściami: Instrukcja i kalkomanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 W dalszym ciągu nie mogę zrozumieć dlaczego modele tej firmy kosztują niemal dwa razy tyle co np. UM. Ich short-runowe wypusty są straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 W dalszym ciągu nie mogę zrozumieć dlaczego modele tej firmy kosztują niemal dwa razy tyle co np. UM. Ich short-runowe wypusty są straszne. Też tej różnicy cenowej nie jarzę, ale modeliki mają fajne. Co do jakości, to nie jest aż tak tragicznie, są gorsze np. MW Osobiście nie mam tylu nerwów do takich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 W dalszym ciągu nie mogę zrozumieć dlaczego modele tej firmy kosztują niemal dwa razy tyle co np. UM. Ich short-runowe wypusty są straszne. Płacisz za ciekawe i niszowe tematy, które nie schodzą jak nazi-masówka Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Płacisz za ciekawe i niszowe tematy, które nie schodzą jak nazi-masówka Dragona. Tyż prowda. Dodadzą dwie antenki i będzie nowy model na rynku, tak jak w przypadku Pazer II-jek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 W dalszym ciągu nie mogę zrozumieć dlaczego modele tej firmy kosztują niemal dwa razy tyle co np. UM. Ich short-runowe wypusty są straszne. Płacisz za ciekawe i niszowe tematy, które nie schodzą jak nazi-masówka Dragona. Masz absolutną rację, ale gdyby połączyć pomysłowość UM i ACE z np. jakością odlewów chociażby Trumpka, to firma by mogła sprzedawać swoje modele nawet w większej cenie niż Dragon, a i tak miałyby wzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Nie mogłaby ze względu na koszty produkcji modeli. A konkretnie na koszt form wtryskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Nie mogłaby ze względu na koszty produkcji modeli. A konkretnie na koszt form wtryskowych. To należy przenieść ją do Chin i koszty by spadły, ale z drugiej strony ile by były tańsze, myślę że ceny byłyby takie same. Powiem szczerze, że nie wiem czy na niego się nie skuszę. Nie znam jeszcze dokładnej ceny w jakiej ma być sprzedawany, ale pewnie ok. 38-39 zeta. (+/-), więc spokojnie będzie go można sobie zafundować. Powinienem go mieć w sprzedaży na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi