FAHR Napisano 19 Marca 2007 Napisano 19 Marca 2007 Witam. Chciałem Wam pokazać, nad czym obecnie się znęcam, a mianowicie próbuję zbudować coś na kształt rodzimej modernizacji poczciwej pięć-piątki czyli Meridę. Podstawa to Tamiya + kilka części ze Skif-a oraz większość - własne przeróbki z płytek i pręcików plastikowych. Wieża nie ma jeszcze kilku elementów i wymaga wygładzenia tu i tam, ale ogólnie prace nad nią dobiegają już końca. Cytuj
sokol Napisano 19 Marca 2007 Napisano 19 Marca 2007 Zapowiada się nieźle Czekam na dalszy ciąg Pozdrawiam sokol Cytuj
FAHR Napisano 8 Lipca 2007 Autor Napisano 8 Lipca 2007 Witam! Dłubanie skończone. Już się nie da nic zrobić, trzeba malować. Cytuj
klima1 Napisano 9 Lipca 2007 Napisano 9 Lipca 2007 A może więcej zdjęć? Z góry, z tyłu, z przodu? Tamyja ma radziecki wierzch silnika - sam robiłeś polski? Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 9 Lipca 2007 Napisano 9 Lipca 2007 No no no kolejne cacko na warsztacie .... Cytuj
FAHR Napisano 9 Lipca 2007 Autor Napisano 9 Lipca 2007 Tamyja ma radziecki wierzch silnika - sam robiłeś polski? Po części sam, po części z blaszek Eduarda. Teraz zastanawiam się czy walnąć go standardowo w khaki czy może w trzy kolory. Jeśli ktoś dysponuje zdjęciami Meridy w służbie to bardzo bym prosił, bo z tym u mnie bieda. Cytuj
sokol Napisano 10 Lipca 2007 Napisano 10 Lipca 2007 Bardzo fajnie wykonany model. A i temacik zacny, to się miło ogląda. Swoją drogą to Meridy tylko jednokolorowe kojarzę, ale może mnie pamięć myli. Trochę zdjęć Meridy w takim jednobarwnym kamuflażu (co prawda z Darłowa ale malowanie wydaje się oryginalne) jest tu: http://www.sokol.cons.pl/darlowo2007/day_2/ Pozdrawiam sokol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi