adamkijak Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Model zrobiony dla relaksu, nieoczekiwanie wyszedl na tyle ciekawie ze udalo mi sie zajac 3 miejsce z nim na jednym z konkursow internetowych. Model zlozony w 4 godziny i pomalowany w sumie moze 6. Merytorycznie nie jest dokladny, jako ze dopiero od wersji Mk9 zaczeto stosowac ten kamuflaz, ale jako ze to malowanie jest tutaj w centrum uwagi, to nie chcialo mi sie dorabiac/przerabiac czesci. Jeden babol wyszedl po malowaniu, ale wtedy nie wiedzialem ze kola i calosc podwozia malowane byly na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Witam! Piękny model. Podoba mi się. Chodzi za mną ten zestaw, ale trudno go trafić. Też chciał bym go tak pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Bardzo podoba mi się to malowanie a na współcześniakach się nie znam więc się nie wypowiadam w kwestii merytoryki Kolejny bardzo fajny model wykonałeś, gratulację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Nieźle wykonany i napewno weselszy od Challengera. Bardzo ciekawy jest kamuflaż. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi