Samik Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 Dzięki. Jednak pytanie dotyczyło zastawu Metal Troops. To, że powinny być cztery to wiem. Zastanawia mnie tylko czy w tych zestawach 6012 lub 6011 fabrycznie dają do woreczków 4 czy 3 elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 To niestety masz wybrakowany jak są 4 dziurry a 3 części toznaczy że jednej brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Witam! Może odgrzejemy temat gotowców? Są chętni? Ja się zgłaszam! Pozdrawiam! norbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 U mnie ostatnio wylądowały 2 Humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Ja ostatnio kupowałem w skali 1/144. Pancerkę i lotnictwo. Ostatnio sporo wyszło nowości :-). W zapowiedziach też bogato :-). F-toys wydał dwie fajne serie no i Algernon/CafeReo też :-). Sprawiłem sobie wszystkie wersje bo modele są mniamuśne :-) Pozdrawiam! norbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 A ja M-10 Achillesa sobie zakupiłem w skali 1/72. Nawet nie źle zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi