Mobil91 Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Dzięki koledzy za komentarze, takie pytanie ma ktoś mercedesa na części? Parę modeli znalazłem ale jak już to cały model, a całego nie chcę kupować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Co potrzebujesz konkretnie? Pisz do .:MagnuM:. wiem ze on tam jakieś czesci do actrosa i to chyba wszystko nówka sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Witam po długiej przerwie, ruszyłem z modelem do przodu trochę miało być 6x2 ale jest 4x2, stwierdziłem że jestem jeszcze za cienki żeby aż tak przerabiać model, kupiłem części od Bodzia żeby zrobić 6x4, ale nic z tego nie wyszło, jest jak jest mnie się tam podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Podwozie wyglada naprawde swietnie, czysto przede wszystkim, przylozyles sie do detali choc jezeli rama pozostanie niezabudowana fajnie zeby bylo tam jakies widoczne okablowanie - wtedy nic dodac, nic ujac. Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Dzięki, model będzie w oryginale, rama będzie zabudowana tylko potrzebuję na to trochę czasu, a tego mam mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Witam. Rama wygląda naprawdę bardzo efektownie, tak jak pisał tomeka6 gdyby pojawiło się kilka kabelków wyglądało by to naprawdę za....ście. Powodzenia w dalszych pracach i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 19 Września 2011 Autor Share Napisano 19 Września 2011 Dzięki, kabelki może w następnym modelu zrobię na razie jeszcze muszę potrenować na oryginałach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 A wał wejdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 A wał wejdzie?? Tak wał wejdzie, na razie mam go wyjętego bo go musiałem przerobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 14 Lutego 2012 Autor Share Napisano 14 Lutego 2012 Witam, długo mnie nie było, ale przy modelu grzebałem, jeszcze nie mam go skończonego trochę jeszcze zostało do zrobienia. Narazie to model prezentuje się tak. Sory z jakość zdjęć, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 no ładnie wygląda, schludnie przede wszystkim. nie ma wału widzę... ale mówiłeś ze jeszcze bedziesz nad nim pracował wiec pewnie dojdzie. malowałeś go sprayami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Share Napisano 17 Lutego 2012 Wał zamontuję niedługo, malowałem model sprayam. Model ma się ku końcowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam model mam prawie skończony, jeszcze kalkomanie przykleić i z 4 małe elementy i będzie koniec. Resztę zdjęć umieszczę w galerii jak skończę pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Rażą gdzie nie gdzie łączenia elementów na ramie i nie doszlifowane szwy. Duży plus dają uszczelki. Model nie jest łatwy, ale dobrze widać sobie z nim poradziłeś tylko te zdjęcia jakieś takie smutne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauda86 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 A mi tam bardzo się podoba Twój Actros. Do gustu szczególnie przypadł mi kolor na jaki go zrobiłeś. Należy Ci się za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzięki koledzy to jest mój praktycznie drugi model, to jak dla mnie nie jest źle. Kolejne modele będą lepiej wykonane A to zdjęcie lepszej jakości no i kalkomania naklejona jest Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 co to za kolor z tylu kabiny na tylnej ściance ? beżowy jezeli to jest humbrol to podaj numer prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobil91 Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 co to za kolor z tylu kabiny na tylnej ściance ? beżowy jezeli to jest humbrol to podaj numer prosze Tak jest to HUMBROL MATT 148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 nooo, chwile wczesniej zanim napisalem ten post kupowalem farbki i... też wybralem matt 148 ;D teraz przynajmniej wiem jaki bedzie efekt, a wybieralem na oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi