jakub476 Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Honda Integra Type R Spoon Sports Fujimi Po 33 miesiącach udało mi się ją skończyć. Poniżej lista modyfikacji. - Pakiet Spoon: dokładka zderzaka, lusterka, stickery (Fujimi - z zestawu) - Obniżone zawieszenie, nowe wahacze przednie dolne (Handmade) - Nowe felgi SSR Mesh (Fujimi) - Pasy szelkowe 4 pkt. Takata (Studio 27, Eduard, Tuner Model Manufactory, Crazy Modeler) - Soshinoya za tylną szybą (Grześ) - Lakier - Daewoo 46 U - Znaczki (Crazy Modeler) - Japońskie rejestracje "DC2" (Grześ, Top Studio) - Soczewki 2,5mm w przednich lampach (Sakatsu) - Kierunkowskazy boczne z Civica (Fujimi) - Harness bar (Handmade) - Flock (Ka Models) - Wycieraczki (Aber) - Fotele Kubełkowe (Tamiya) - Canards (Handmade, Top Studio) - Nowy układ wydechowy (Handmade, Hasegawa) - Zapinki na masce (Hobby Design) - Maska pomalowana na czarny mat - Nowa gałka zmiany biegów - Imitacja anteny na tylnym błotniku (Top Studio) - Znaczek japońskiego klubu w zderzaku (Fujimi) - Naklejka parkingowa (Fujimi) - Pas przeciwsłoneczny Spoon (Grześ) - Nawiew na filtr - Tow hook'i - Nowa długa półoś Używałem farb Motipa, Tamiyi, i Gunze. Szpachli Gunze i dwuskładnikowej Tamiyi. Kleiłem głównie na Super Glue, lampy na Vikol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 No nareszcie. Muszę przyznać, że jest to najlepszy twój ukończony projekt. Fajny kolor, kupę dobrze zrobionych modów. Jedynie razi lekko poszarpana uszczelka nad przednią szybą - ale i tak jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Zgodzę się z poprzednikiem, najlepszy model jaki dotychczas pokazałeś do tego ma swój styl. Widocznie lepiej idą Ci bardziej skomplikowane projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Bardzo podoba mi się jak Twoje modele oddają rzeczywistość. Wyglądają na "jeżdżące." Ten również jest wyśmienity. Osobiście nie bardzo podoba mi się lakier, ale, jak to się mówi, o gustach się nie dyskutuje. Poza tym miodzio. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Lakier kładłem w 2007 i przyznam, że dziś bym go nie wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Z tym lakierem to niestety jest ten mankament, że ziarno metaliku jest zbyt grube Poza tym model prezentuje się bardzo fajnie. Szczególnie felgi i delikatny tuning naklejkowy przypadły mi do gustu. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Bardzo dobrze ci ten model wyszedł. Podoba mi sie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi