kiszka501 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Chciałbym przedstawić najmniejszy model z mojej kolekcji, dzisiaj ukończony : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Hehe śliczne maleństwo Jak na te skale to świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Co to za samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiszka501 Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Szczerze powiedziawszy to nie wiem . Znalazłem go w starym złomie i skończyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Co to za samochód? Mnie to wygląda na VW Transportera lub Barkasa. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 VW T1 - brakuje mu koła zapasowego z przodu, badz dużego znaczka VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Jakoś nie przypominam sobie żeby VW miały taki dziwny grill z przodu... Barkasy też inaczej wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 VW raczej nie. Przednia szyba wówczas była by 2-częściowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 No gdzie tam to nie ogórek. W VW inne są kierunkowskazy, nie ma wogóle grilla, inny zderzak, nie ma wlotów za drzwiami. Ale linia boczna i kształt drzwi się zgadzają. Ale to na 100% nie ogórek. Ani Barkas bo w Barkasach inny grill był całkowicie, i nie był na zderzaku tylko wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Dobra - rozkminiłem. UAZ 452. Przynajmniej najbardziej do niego podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielo20 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Raczej tylko podobny , bo np pod oknem brakuje mu tego zgrubienia i nie ma znaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 To też napewno nie uaz 452. Inny zderzak, inny grill, nie ma tego wlotu nad grillem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielo20 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Komor- właśnie o nim mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi