Peter 1410 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Witam. Z bólem serca zakładam ostatnią galerię w naszym projekcie grupowym(co dobre,kiedyś musi się skończyć) Podczas projektu spotkałem kilku kolegów zarażonych hummeromanią(ciężka,niewyleczalna przypadłość),sam też się nią zaraziłem Co do modelu to humvee zrobiony prosto z pudła plus kartony z zestawu Tamiya i jeden karabin z zestawu Trumptera. Dziękuje Wam Panowie za wszystkie wskazówki,dobre rady dotyczące modelarstwa (cała skrzynka piwa się za to należy) i za te pokłady wiedzy o humvee (dzięki Wam dużo się dowiedziałem). Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Pochwaliłem na forum Humvee, pochwalę i tu - ładnie i czysto sklejony model. Podobają mi się też zdjęcia Powtórzę też najważniejsze jeszcze raz - pora na przełamanie obaw i wprowadzenie nowych technik do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Ogólnie mi się podoba, jedynie model wydaję mi się płaski. Ale duża ilość bambetli to duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Bardzo fajny model, jestem fanem Humvee, zawsze z ciekawością je oglądam. Nie jestem mistrzem modelarstwa ale ja bym go jakoś przykurzył bardziej, przybrudził, obił może.. ;) Ogólnie bardzo fajnie, i ta Coca Cola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi