mateusz kumorek Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Mam 13 lat i zapraszam na oglądnięcie kolejnego modelu ,a i prosze o komentarze . pozdro xD Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 sory za rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Brawo za tematykę - o reszcie pogadamy jak dasz większe i jaśniejsze zdjęcia. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 jest juz lepiej ale obiecuje o lepsze naswietlenie bo zabardzo nieumie robic zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 brawo za tematykę, podwójne brawo za naciągi! ale - fotki to raz, dwa - czy on aby na pewno jest wszędzie domalowany? postaraj się serio z fotkami bo widać tu sporo pracy którą zdjęcia skutecznie tuszują. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 Sory i spoko jutro zrobbie nowe przy lepszym świetle zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 No gratulacje, ładny model z masą naciągów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Oto świerze fotki robione we świetle dziennym; Teraz proszę o komentarze pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Dzięki hadzi ale się denerwowałem przy naciągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Jak się domyślam jest to model Smera w niby skali 1:48 a tak naprawdę to 1:50 .Model raczej zaliczany do chłamu (mowiac szczerze to proponowalbym kupic Eduarda .,bo na tym na pewno modelarstwa sie nie nauczysz tylko sobie wypatrzysz charakter ) Wiem to z osobistej autopsji . Model ten kleilem jeszcze w latach 80-tych calkowicie go przerabiajc korzystajac z Windsock datafile . I to nie do końca wyszedl jak nalezy. model dawno sprzedany ,pozostalo tylko zdjęcie na papierze(niestety wtedy nie bylo dostępnych na rynku cyfrowek) Zdjecie ktore tu pokazuje jest zrobine wlasnie z fotografi to i jakość nie za bardzo ale można dopatrzeć się zmian ktore wykonalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 ja skleiłem z revella w skali 1;72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 ja skleiłem z revella w skali 1;72 To proponuje Eduarda 1:72 o klase lepszy a do tego sklada sie jak klocki lego (o jeszcze mi wiersz wyszedl ) http://modelingmadness.com/reviews/w1/michaelsdh2preview.htm http://hsfeatures.com/dh2rf_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 A uwagi do modelu gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Zapraszam do mojego warsztaciku viewtopic.php?t=24763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Na wiele uwag nie licz Model z serii ambitnych i nie jeden sobie na nim zęby stępił. Nie jest on wolny od wad. Zwłaszcza naciągi (a raczej brak niektórych z nich). Jeśli nie zraziłeś się do DH2 i jeszcze będziesz kiedyś chciał go popełnić raz jeszcze to polecam :http://www.bobsbuckles.co.uk/dh2_rigging_guide.html. Myślę, że masz potencjał i ambitnie podchodzisz do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2011 dziękuje,ale wolałbym go skleić w 35 piątce xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 To musisz poczekać. Na razie robią go tylko w 32 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi