Moses Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Czy ktoś się orientuję czego jest przepakiem zestaw l F8F-2 firmy Signum? Testors? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Jest to przepakowany model Hobbycrafta, podobnie jak ten w pudle Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2011 A który bardziej polecany HC czy Italeri/Testors? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 to przepakowany model Hobbycrafta, podobnie jak ten w pudle Academy. I Kitech [rany , obiecywałem sobie, że nigdy już nie wymienię tej nazwy ] A Testors to na dodatek przepak Hawk, więc zaczyna się mały galimatias robić. Moses, masz blisko chyba do przycmentarnego WCM, tam chyba mieli tego Hobbycrafta w grudniu? Może obejrzyj wypraski i porównaj z opisami Testorsa w sieci... tu masz recenzję z klejenia... http://modelingmadness.com/reviews/allies/us/jacksonf8f.htm Pzdr i niech moc będzie z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2011 Do WCMu mam rzut beretem ;) POgrzebałem trochę w necie i powiem szczerze, że bardziej jestem za HC/ACA. Więcej do tego zestawu dodatków w (poprawne śmigła, kokpit, wnęki podwozia) Dzięki za pomoc panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Ten Hobbycraft to całkiem niezły model, chociaż oczywiście pusty. Przy odpowiedniej waloryzacji można z niego zrobić naprawdę fajną maszynkę. Możesz zawsze też odłożyć trochę więcej kaski i pokusić się o świetnego Trumpetera w 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2011 Widziałem relacje ze składania trumpkowego Bearcata. Fajny modelik tylko cholera 32 to duża skala. Lepiąc 48 łamię sobie kark myśląc gdzie modele ustawić w tym moim małym mieszkanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Rzeczywiście skala 32 może być kłopotliwa w przechowywaniu, ale Bearcat to nie jest aż tak wielki samolot. Może jednak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2011 Nie kuś, nie kuś Tylko kurde taki jeden samotny wielki będzie stał sobie pośród 48ek i 72jek? Już te 72 psują mi koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Ja tam uważam, że jeśli chce się skleić dobry model, to nieważna jest skala Dlatego też będę usilnie kusił dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 A , skoro tak, to jest ładny Bearcat w 72 Sorry za odnośnik do konkurencyi: http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=14&t=6058 Cały czas się nad nim zastanawiam ;) Te kolorki na skrzydłach kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2011 Swego czasu sklejałem Bearcata w 72 ale firmy Sword. Z tego co widzę to jest prawie to samo co ten Art model, tyle tylko że w modelu Sworda mamy 2 sztuki kadłuba dla wersji F-1 oraz F-2. Ogólnie polecam ten zestaw w małej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Witam,czytam posty odnośnie F8F Bearcat-a 1/48 f-my Signum,to nie jest przepak Hobbycraft-a/Academy to stary model Italeri.Wiem na pewno bo kupiłem i czeka mnie kupa roboty aby zrobić poprawny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi