jarek38 Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2011 W sumie zdjęcia są, dobra, wstawię go do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Jarek, jak tam Shavrov? Są postępy, bo stęskniłem się już za nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Urlop, urlop i po urlopie Prace przy uskrzydlonym kajaku ruszyły, zdjęcia niebawem - to informacja dla Przemka i innych tęskniących kolegów Dzięki Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Mały up, czyli koniec coraz bliżej. W końcu coś drgnęło przy Sz 2 i tak; bloczki linki zamykającej podwozie zostały wklejone i przeciągnąłem przez bloczki żyłkę. Golenie podwozia zostały wklejone, a całość złożona do zdjęcia. Pozdrawiam Jarek Ed; Po kalkach chcę go trochę przybrudzić i oczywiście podoklejać resztę drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Na pierwszy rzut oka short run a tu proszę, porządny zestaw ten Amodel Profipack . To teraz poskładać to hmm ... do kupy i malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Tak Przemo, to jest hm..., co by było widać jeszcze bardziej, gdyby nie zestaw dodatków Teraz mały up, czyli po kalkach. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Coraz ładniej wygląda Twój "noszownik" tylko nie przesadź z tym brudzeniem jak to robią niektórzy bo będzie wyglądał jak wyciągnięty z d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Super. Co prawda, sam mam z tym problem, ale spróbuj może jeszcze zrobić zdjęcia przy lepszym bądź dziennym oświetleniu, ewentualnie rozjaśnić "te" w jakimś programie graficznym. Model na pewno zyskałby na prezencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 4 Września 2011 Autor Share Napisano 4 Września 2011 Dziękuję wszystkim zaglądaczom i wpisującym się, za doping i cenne uwagi pomocne przy budowie. Teraz spróbuję wstawić odsyłacz do galerii, po raz pierwszy oczywiście.http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=28737 Na koniec chcę podziękować Albertowi091283 - stary, robisz piękne kalki!!! Pozdro Panowie, jeszcze raz dzięki Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi