Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Urlop, urlop i po urlopie Prace przy uskrzydlonym kajaku ruszyły, zdjęcia niebawem - to informacja dla Przemka i innych tęskniących kolegów

Dzięki Jarek

Napisano

Mały up, czyli koniec coraz bliżej. W końcu coś drgnęło przy Sz 2 i tak; bloczki linki zamykającej podwozie zostały wklejone i przeciągnąłem przez bloczki żyłkę. Golenie podwozia zostały wklejone, a całość złożona do zdjęcia.

80e971adb68708a6m.jpg 4fa1887d91df9c0em.jpg 91d2477d74cf005bm.jpg ab2f6725f27474ffm.jpg

Pozdrawiam Jarek

Ed; Po kalkach chcę go trochę przybrudzić i oczywiście podoklejać resztę drobiazgów.

Napisano

Na pierwszy rzut oka short run a tu proszę, porządny zestaw ten Amodel Profipack . To teraz poskładać to hmm ... do kupy i malowanie.

Napisano

Tak Przemo, to jest hm..., co by było widać jeszcze bardziej, gdyby nie zestaw dodatków

Teraz mały up, czyli po kalkach.

3f8b03f15922cb84m.jpg 5679f2187ba566adm.jpg

Pozdrawiam Jarek

Napisano

Coraz ładniej wygląda Twój "noszownik" tylko nie przesadź z tym brudzeniem jak to robią niektórzy bo będzie wyglądał jak wyciągnięty z d...

Napisano

Super. Co prawda, sam mam z tym problem, ale spróbuj może jeszcze zrobić zdjęcia przy lepszym bądź dziennym oświetleniu, ewentualnie rozjaśnić "te" w jakimś programie graficznym. Model na pewno zyskałby na prezencji.

Napisano

Dziękuję wszystkim zaglądaczom i wpisującym się, za doping i cenne uwagi pomocne przy budowie.

Teraz spróbuję wstawić odsyłacz do galerii, po raz pierwszy oczywiście.http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=28737

Na koniec chcę podziękować Albertowi091283 - stary, robisz piękne kalki!!!

Pozdro Panowie, jeszcze raz dzięki Jarek