Piter Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich ! Na początek wypada się przedstawić - no więc : Modelarstwem zajmuje się właściwie od zawsze. Po 12 latach powróciłem troszkę do modelarstwa kartonowego (okręty) jednak główna pasja to plastik. Tutaj Ci co mnie znają z kartonwok'a wiedzą że to śmigłowce i pływadełka. Ostatnio oglądałem swojego AH-64 którego poskładałem z bardzo starego zestawu Monogram'u i w którym niestety kalki nie nadawały się do czego kolwiek. I tutaj pojawia się moja prośba - jeśli ktoś posiada zbędne kalki do Apache w 1/48 i mógł by je odsprzedać proszony jest o kontakt. Wypadało by postawić model na "nogi". Taka mała fotka na dobry początek : pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Szukales gdzies po sklepach modelarskich? Jak nie znajdziesz, mozesz sie pokusic o samodzielne ich wydrukowanie... Wydruk czarno-bialych znakow to zaden problem, przeciwiczylem to... viewtopic.php?t=735 Wydruk kolorowy wymaga jedynie innego papieru (no i drukarki, rzecz jasna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Witaj Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 cześć Majek - szukałem ale nic (chyba że przegapiłem). W ostateczności zrobie dokładnie jak piszesz - praktycznie wszystkie napisy na tym śmigłowcu są czarne z wyjątkiem tych kwadracików ale to z innych kalek sobie wytne. Cześć okonku kope lat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Jak chcesz, to Ci moge zeskanowac kalki do Apache'a z Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 A wiesz co - był bym Ci wdzięczny Mam co prawda kalke z tego modelu ale nie kompletną. Ślij na anduine@wp.pl Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi