Piter Napisano 26 Marca 2007 Napisano 26 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich ! Na początek wypada się przedstawić - no więc : Modelarstwem zajmuje się właściwie od zawsze. Po 12 latach powróciłem troszkę do modelarstwa kartonowego (okręty) jednak główna pasja to plastik. Tutaj Ci co mnie znają z kartonwok'a wiedzą że to śmigłowce i pływadełka. Ostatnio oglądałem swojego AH-64 którego poskładałem z bardzo starego zestawu Monogram'u i w którym niestety kalki nie nadawały się do czego kolwiek. I tutaj pojawia się moja prośba - jeśli ktoś posiada zbędne kalki do Apache w 1/48 i mógł by je odsprzedać proszony jest o kontakt. Wypadało by postawić model na "nogi". Taka mała fotka na dobry początek : pozdrawiam Cytuj
Majek Napisano 26 Marca 2007 Napisano 26 Marca 2007 Szukales gdzies po sklepach modelarskich? Jak nie znajdziesz, mozesz sie pokusic o samodzielne ich wydrukowanie... Wydruk czarno-bialych znakow to zaden problem, przeciwiczylem to... viewtopic.php?t=735 Wydruk kolorowy wymaga jedynie innego papieru (no i drukarki, rzecz jasna ). Cytuj
Piter Napisano 27 Marca 2007 Autor Napisano 27 Marca 2007 cześć Majek - szukałem ale nic (chyba że przegapiłem). W ostateczności zrobie dokładnie jak piszesz - praktycznie wszystkie napisy na tym śmigłowcu są czarne z wyjątkiem tych kwadracików ale to z innych kalek sobie wytne. Cześć okonku kope lat Pozdrawiam Cytuj
Majek Napisano 27 Marca 2007 Napisano 27 Marca 2007 Jak chcesz, to Ci moge zeskanowac kalki do Apache'a z Academy. Cytuj
Piter Napisano 27 Marca 2007 Autor Napisano 27 Marca 2007 A wiesz co - był bym Ci wdzięczny Mam co prawda kalke z tego modelu ale nie kompletną. Ślij na anduine@wp.pl Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi