mzmichal Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Przedstawiam wam mustanga w wersji dragster. Model pewnie pamięta czasy Ronalda Reagana . Model nie zapewni mi długotrwałej pracy przy nim ze względu na małą ilość części. Spasowanie maski z kastą - pożal się boże. Kalka w dobrym stanie. Dużo części latało po pudełku. Raczej planuje zrobić go prosto z pudła bez większych przeróbek. Na pudełku jest napisane, cytuję: "Many optional parts" tani, stary chwyt marketingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Szkoda, że nie planujesz przeróbek własnych, bo gdzie jak gdzie, ale w Pro-Street można się w przeróbki bawić do woli ;) Ciekawy temat, z przyjemnością będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2011 u mnie na szafie jest juz kolejka, modele się pchają do złożenia. Jeszcze dokładnie nie wiem jak będzie wyglądał ten fordzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi