Giulio Niewiadomski Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Widzę,że galeria nie umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Mimo tego, że tylko od czasu do czasu zaglądam do skrzydlaków z racji mojego małego zainteresowania tymi wynalazkami, wylądowałem tutaj. Modele zrobiły na mnie piorunujące wrażenie. Jak przedmówcy w poprzednich stron uważam, że całość wygląda bardzo realistycznie. Dawno nie widziałem tak fajnie zrobionych lataczy. Duże za wkład w pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Detale owiewki...megarealistycznie wyglądające...ekstra....model wygląda bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi