Konrad C Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 O taki o ... z pudła. Warsztat TU Robiony w moim stylu, czyli dość ciemny. Na współczesnych się kompletnie nie znam więc ... Można bić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Bardzo fajny model T-72 tylko szkoda, że nie w polskim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Bardzo ładny, fajnie ubrudzony. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkuba007 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Dla mnie trochę zbyt " zblakł " ale bez tego jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Naprawdę niezły, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Jako były dowódca T-72 M1 muszę Cie troszke ochrzanić. Przede wszystkim co to za pomysł z dwoma antenami??? Z czego jedna znajduje sie w miejscu numeratora i gdzie jest ten numerator?? zamiast tego widze że jego reflektor wystaje prosto z tej dodatkowej anteny hmmmmmmm to mi sie nie podoba. Ale fajnie pomalowany i pobrudzony tak jak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Nie jest źle, co prawda mogłeś zapoznać się z materiałami dostępnymi w sieci lub poprosić o nie i porady. Kiedy kolejny Teciak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi